Informació general

Successos

La Policia Local recupera una bicicleta robada gràcies al sistema de videovigilància

Les càmeres lectores de matrícules instal·lades als accessos van permetre localitzar el vehicle utilitzat pels lladres i detenir els dos ocupants

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'un control de la Policia Local de Cambrils
Imatge d'arxiu d'un control de la Policia Local de Cambrils | Cedida

La Policia Local de Cambrils ha recuperat una bicicleta robada gràcies a les càmeres lectores de matrícules instal·lades als accessos del municipi. La bicicleta, d’un valor de 2.500 euros, va ser sostreta el dia 8 d’octubre a la zona de Vilafortuny i la persona propietària va presentar la corresponent denúncia a la Policia Local. A partir de la informació facilitada, la policia va analitzar el sistema de videovigilància i va poder obtenir dades del vehicle utilitzat pels lladres.

El dia 20 d’octubre a les 12:30 hores la comissaria va rebre una alerta del sistema lector de matrícules perquè el vehicle identificat, un turisme Seat Ibiza, havia tornat a entrar a Cambrils. Una vegada rebuda l’alerta, les patrulles policials van localitzar el vehicle a l’Avinguda Diputació, a l’alçada de la platja de l’Esquirol, i van detenir un dels ocupants. Poc després, a les 13 hores, els agents van localitzar i detenir el segon ocupant a l’entrada del Port de Cambrils. 

Finalment, a les 14 hores, la Policia va poder recuperar la bicicleta sostreta, que estava guardada a Salou. La Policia ha obert diligències per delicte de furt, que seran dirigides al Jutjat d'Instrucció de Reus. Els dos detinguts són veïns de Tarragona i tenen 43 i 48 anys d’edat.

El sis càmeres del sistema intel·ligent de reconeixement de matrícules i control de vehicles es van instal·lar a les principals vies d’accés al municipi el juny del 2019 i de de llavors ja han permès resoldre diversos delictes com un cas de furt aquell mateix estiu.

Altres detencions

Ahir dimecres la policia també va obrir diligències a persones que tenien ordres judicials. En el primer cas, ocorregut poc abans de les 5 de la tarda, un home, veí de Tarragona de 30 anys, circulava de forma temerària pel passeig Miramar, al port de Cambrils, i va atropellar una dona de 62 anys. Al lloc hi va intervenir una patrulla de la Policia Local, que el va identificar i va comprovar que tenia ordre i requeriments judicials per part de jutjats de Tarragona i d’Arenys de Mar. 

En el segon cas, a les 22:35 hores es va rebre avís telefònic d’alteració per part d’una dona al carrer País Basc. Al lloc es van traslladar dotacions de patrulles de la Policia Local, que van localitzar a una dona de 27 anys que estava cridant i faltant al respecte als seus progenitors i que estava trencant una ordre judicial d’allunyament. Per això va ser detinguda i ha passat a disposició judicial.  Es dona la circumstància que és el tercer cop que se la deté per fets similars des de l’agost.

Comenta aquest article