Informació general

Formació

L'Escola d'Adults ofereix el curs de competències digitals COMPETIC 1

Per Redacció

L'Escola d'adulta està ubicada a l'edifici de l'Ateneu Juvenil
L'Escola d'adulta està ubicada a l'edifici de l'Ateneu Juvenil | Cedida

L’Escola d’Adults Rosa dels Vents oferirà el curs d’informàtica COMPETIC 1, que equival al certificat bàsic de l’ACTIC en competències digitals. El període d’inscripcions serà del 26 al 30 d’octubre i es podran fer presencialment a la secretaria de l’edifici de l’Ateneu Juvenil i Centre de Formació l’Estudi (avinguda de l'Horta de Santa Maria, 14, 3r pis) en horari de matí de dilluns a divendres (de 9:30 a 13:30 hores) i també de tarda els dilluns, dimarts i dimecres (de 16:30 a 18:30 hores).

La formació, de 105 hores lectives, s’impartirà a l’Escola d’Adults tots els dimarts i dijous de 18 a 20 hores des del proper 17 de novembre fins al 17 de juny de 2021. Les persones que vulguin ampliar la informació poden contactar amb l’escola dirigint-se presencialment a secretaria, trucar al telèfon 977 36 13 50 o al 674 263 861, enviar un correu electrònic a secretaria.rosadelsvents@cambrils.org o consultar el web www.cambrils.cat/escoladults.

Durant el curs COMPETIC 1 es treballaran tres competències: la cultura, la participació i el civisme digital; el tractament de la informació numèrica, i el tractament de la informació gràfica, sonora i de la imatge en moviment. Les persones que segueixin el curs i superin l’avaluació corresponent obtindran un certificat que oficialment es considerarà equivalent l’ACTIC bàsic, que acredita un domini elemental en l’ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

Comenta aquest article