Informació general

Gent gran

Se suspenen totes les activitats i tallers programats als tres casals per a la gent gran de Cambrils

Ahir es van suspendre tots els cursos i tallers programats al Casal Municipal de la Gent Gran i al Casal d'Avis Baix Camp. El Club de Jubilats de la Casa del Mar va aturar tota la seva activitat el passat dilluns

Per Berta Ruiz

Edifici del Casal Municipal de la Gent Gran, el passat divendres a la tarda
Edifici del Casal Municipal de la Gent Gran, el passat divendres a la tarda | Berta Ruiz
Els tres casals per a la gent gran que hi ha a Cambrils –el Casal Municipal de la Gent Gran, el Casal d'Avis Baix Camp i el Club de Jubilats de la Casa del Mar– han suspès totes les activitats i tallers que oferien als seus usuaris donades les noves restriccions aplicades per la Generalitat per reduir els riscos de contagis de covid-19. Per un costat, el Casal Municipal de la Gent Gran –de titularitat municipal– ha suspès, des d'ahir dimecres 21 d'octubre, totes les activitats previstes que s'organitzen des de l'Ajuntament de Cambrils. En aquesta instal·lació s'imparteixen tot tipus d'activitats culturals, artístiques i esportives com: gimnàstica de manteniment; manualitats com el dibuix, la pintura a l’oli, el patchwork, les puntes de coixí, la pintura de roba o les classes de teatre i de coral, entre d'altres.
 
Per altra banda, el Casal d'Avis Baix Camp –casal de la Generalitat que s'ubica a un edifici municipal– també ha suspès, des d'ahir dimecres 21 d'octubre, totes les activitats que gestiona la pròpia associació. Pel que fa al Club de Jubilats de la Casa del Mar –casal de la Generalitat que s'ubica en un edifici de titularitat de la Generalitat– va suspendre totes les seves activitats el passat dilluns 19 d'octubre. En aquest cas, l'associació del Club de Jubilats de la Casa del Mar és l'encarregada de gestionar tots els seus tallers i cursos que van des d'activitats artístiques, activitats esportives, tallers formatius o sortides i excursions, entre d'altres.
 

 

 

Comenta aquest article