Cultura

Cinema

L'ACTE estrenarà el seu nou curs cinematogràfic amb la projecció de la pel·lícula «Per la llibertat»

Per Redacció

Cartell de la pel·lícula "Per la llibertat"
Cartell de la pel·lícula "Per la llibertat" | Cedida

L'ACTE (Associació Cultural Cinematogràfica del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre) iniciarà el seu nou curs cinematogràfic amb la projecció de la pel·lícula "Per la llibertat", una obra de cinema urgent i heroic que de la mà de la productora Alba Sotorra. Es tracta d'una coproducció catalana i kurda que s'estrenarà al Cinema Rambla de l'Art Cambrils. "Per la llibertat" explica el setge de cent dies que van patir els kurds a la ciutat de Diyarbakir el 2015 per part de l'exèrcit turc. Està basada en els diaris de les persones que van morir lluitant i en el testimoni dels supervivents, que actuen com a protagonistes.

Per presentar la projecció es comptar amb la presència del director Ersin Çelik i els productors Diyar Hesso i Alba Sotorra. Sotorra és ben coneguda també com la realitzadora dels documentals: Game over i Comandant Arian (entre d'altres).

La projecció i el posterior col·loqui tindrà lloc el 27 d'octubre a les 20 hores al Cinema Rambla de l'Art amb totes les mesures de seguretat normatives. L'aforament és limitat i la venda anticipada és a: https://www.reservaentradas.com/cine/tarragona/rambladelart/

Comenta aquest article