Informació general

Detencions

Detingut a l'Hospitalet de l'Infant un fugitiu alemany per homicidi amb arma de foc al seu país

Els fets van tenir lloc l'agost de 2019 quan el detingut –en ordre de cerca i captura– va entrar a un restaurant l'Alemanya i va disparar en vuit ocasions la víctima que va morir dessagnada

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia Nacional
Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia Nacional | Cedida

Agents de la Policia Nacional, en col·laboració amb la BKA d'Alemanya i la Policia Local de l'Hospitalet de l'Infant, han detingut un fugitiu que tenia una ordre europea de detenció interposada per les autoritats alemanyes per un suposat homicidi en el què la víctima va morir després de rebre un tret al cor.

Les investigacions es van iniciar el 24 d'agost, quan la Policia Nacional va rebre una informació de la BKA alemanya sol·licitant la seva localització i detenció. Amb les empremtes d'identitat aportades, es va determinar que coincidien plenament amb les d'un individu que residia –amb identitat grega– al municipi de l'Hospitalet de l'Infant. Des d'aleshores, els agents encarregats de la investigació van realitzar les comprovacions a l'entorn del domicili, on van localitzar a l'individu alemany –que en aquells moments portava un document d'identitat grec amb foto inclosa–.

Els fets pels quals era buscat es remunten al 7 d'agost de 2019, quan el detingut va entrar en un restaurant d'Alemanya i va disparar en vuit ocasions a la víctima. Dels quatre impactes que va rebre, un li va travessar el cor i va morir dessagnat. Les autoritats alemanyes li van imposar una pena de cadena perpètua.

Comenta aquest article