Informació general

Successos

Un agent de la Policia Local és investigat pel cas de la xarxa d'explotació sexual que operava al carrer de Joan Maragall

Per Lluís Rovira i Barenys

El local intervingut del carrer de Joan Maragall, 6, el dia de l'incendi, el passat 24 de febrer
El local intervingut del carrer de Joan Maragall, 6, el dia de l'incendi, el passat 24 de febrer | (fotografia Facebook Yolanda Lerin Mulet)

El desmantellament de la xarxa d'explotació sexual a càrrec de la Policia Nacional i que es va donar a conèixer aquest passat dimecres, amagava una sorpresa impactant. En aquesta operació, en la que es va intervenir un pis i uns baixos comercials situats al carrer de Joan Maragall, 6, al barri de la Parellada, es van practicar sis detencions; quatre persones de nacionalitat colombiana, una de nacionalitat dominicana i una de nacionalitat espanyola. Ahir, dijous, es va conèixer que un dels detinguts és un agent de la Policia Local de Cambrils. Aquesta informació va començar a córrer pels grups de watsapp dels treballadors de l'Ajuntament i ahir a la tarda des de tarragonadigital, primer, i diaridetarragona, després, s'assenyalava al cap de Protecció Civil local com la persona que hauria estat detinguda i que un cop havia declarat a comissaria hauria quedat en llibertat amb càrrecs. Des de l'Ajuntament han confirmat a revistacambrils.cat que "un treballador municipal està essent investigat per aquest assumpte. L’Ajuntament de Cambrils ja ha iniciat les actuacions prèvies per obrir l'oportú expedient disciplinari al treballador municipal i establir mesures cautelars."

Estrany incendi al local intervingut

En el local intervingut en aquesta operació de desmantellament s'havia produït un estrany incendi el passat 24 de febrer. La tarda d'aquell dia, el foc va cremar amb intensitat el local del carrer de Joan Maragall, 6, del que va sortir una espessa cortina de fum que es va colar en els pisos superiors. El local dels baixos, que és on es va originar el foc, va quedar malmès en la seva totalitat en una de les habitacions, afectant al sostre. La resta del local va quedar afectat per l'efecte del fum i la calor. El més sorprenent d'aquest incident en el que es va haver d'atendre una veïna per inhalació de fum, va ser el gran desplegament policial que hi va haver en el que fins i tot hi van participar un parell de furgonetes dels Arro dels Mossos d'Esquadra. Es va acordonar una bona part del Barri de la Parellada durant molta estona, amb el foc completament apagat. Ara, en la nota que va facilitar la Policia Nacional aquest passat dimecres, s'explicava que la investigació d'aquest cas ja es venia portant des de meitats de l'any passat.

 

 

Comenta aquest article