Informació general

Covid-19

Se suspèn el trial de motos clàssiques i la programació del Cambrileja la tardor

D'altra banda es manté el concert de Pau Alabajos a la Cripta, amb el 50% de l'aforament, i el cinema Rambla de l'Art reestructura els seus horaris per evitar tancar més tard de les 23h

Per Lluís Rovira i Barenys

Darrera actuació del Cambrileja, el passat dissabte a la tarda amb la Bandarra Street Orkestra, a la plaça de Mossèn Joan Batalla
Darrera actuació del Cambrileja, el passat dissabte a la tarda amb la Bandarra Street Orkestra, a la plaça de Mossèn Joan Batalla | Berta Ruiz

Les noves restriccions que es posen en marxa a partir de demà per frenar l'expansió de la pandèmia del Covid-19 han significat un degoteig de suspensions i cancel·lacions d'actes culturals i esportius a Cambrils. D'entrada i tal com ja es va anunciar ahir, s'han suspès totes les competicions esportives de tots els equips amateurs, de base i escolars. Així doncs, les diferents competicions de futbol, futbol sala, hoquei patins, bàsquet, handbol, ... queden aturades, almenys durant quinze dies.

A banda de les competicions de lliga de tots aquests esports, alguns dels quals havien de començar la competició de lliga aquest proper cap de setmana mentre que d'altres ja ho havien fet, també s'ha suspès el trial de motos clàssiques que s'havia de celebrar aquest proper diumenge 18 d'octubre a Cambrils.

Se suspèn el Cambrileja la tardor

En l'apartat cultural s'han suspès les actuacions emmarcades en la programació del Cambrileja la tardor. La suspensió afecta a quatre actuacions, tres de les quals s'havien de fer als carrers del Port en els tres dissabtes que quedaven d'aquest mes d'octubre i la quarta que corresponia al divendres 23 d'octubre pels carrers del Barri Antic.

Es manté el concert de Pau Alabajos i el cinema Rambla de l'Art reestructura els horaris

D'altra banda, el concert de Pau Alabajos d'aquest proper diumenge 18 d'octubre a la Cripta de l'Ermita es manté però podrà acollir un màxim del 50% de l'aforament.

Per la seva part, el cinema Rambla de l'Art s'ha vist obligat a reestructurar l'horari de la programació ja que la nova normativa que entrarà en vigor a partir de demà prohibeix que els actes culturals es prolonguin més enllà de les 23h. La sessió de cinema que començarà més tard, dins aquest període, ho farà a les 21,15 h en comptes de fer-ho a les 22,30h com es feia fins ara des del dijous al dissabte.

 

 

Comenta aquest article