Esports

L'embarcació "Cambrils Costa Daurada" aconsegueix el subcampionat d'Espanya de tornado 2007

Per Redacció



Imatge de l'embarcació Cambrils Costa Daurada durant una regata
L'embarcació Cambrils Costa Daurada va aconseguir la setmana passada, el subcampionat d'Espanya de Tornado 2007 en l'Arenal Training Camps Trophy, regata organitzada pel Club Nàutic S'Arenal de Palma de Mallorca, que també era el campionat d'Espanya per a la classe tornado.

Després de la disputa de vuit proves en condicions de vent molt variables a la badia de Palma, el Cambrils Costa Daurada va demostrar que el desenvolupament de les veles està donant bons resultats, i que l'embarcació cada vegada és més competitiva en totes les condicions de vent. Tot i els bons resultats, una desqualificació en la primera prova del segon dia de competició –per estar fora de la línia– en la qual havien quedat en quarta posició, els va allunyar de les opcions d'endur-se el campionat. Tot i aquesta desqualificació, el Cambrils Costa Daurada va mantenir les opcions fins al darrer dia del campionat. A la prova hi van prendre part 70 tripulacions internacionals de vela que van escollir les instal·lacions del club mallorquí com a base dels seus entrenaments preolímpics.

El patró de l'embarcació cambrilenca –Fabián Escudé– va manifestar "estar molt content amb les noves veles, amb les quals hem aconseguit ser una de les tripulacions més ràpides de la flota, millorant fins i tot amb vents forts, que era el nostre punt dèbil fins ara. Aquesta regata ha sigut un bon entrenament de cara al campionat d'Europa de tornado que es disputarà també a Palma de Mallorca i que serà la primera prova de selecció per als Jocs Olímpics de Pekín 2008".

La propera prova, doncs, serà el campionat d'Europa - Trofeu SAR Princesa Sofía - Mapfre, que es farà dels dies 31 de març al 6 d'abril, a la badia de Palma de Mallorca.

Comenta aquest article