Camp

Música

Un total de 13 concerts donen forma a la nova temporada de tardor de l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca

Per Redacció

Cartell de la temporada de concerts de tardor a l'auditori Josep Carreras de Vila-seca
Cartell de la temporada de concerts de tardor a l'auditori Josep Carreras de Vila-seca | Cedida

Demà divendres 8 d’octubre a les 21 hores del vespre tindrà lloc el primer concert de la temporada de tardor de l’Auditori Josep Carreras, Actuaran Lina Tur i Dani Espasa amb el concert de música clàssica que porta per títol “Bach i Händel, una trobada” i que és una meravellosa oportunitat de gaudir de dos grans músics intèrprets que presenten el seu darrer disc que està recorrent els més importants escenaris d’Europa i del món. Aquesta temporada, que finalitzarà el 28 de desembre amb el concert de la Jove Orquestra Intercomarcal dirigida per Manuel Ortega, es caracteritza perquè s’inicia amb els concerts que no es van poder fer durant la passada primavera.

Tal i com ha destacat la presidenta de la Fundació Auditori Josep Carreras, Àngels Poblet, “el compromís de l’entitat amb la música i els artistes és remarcable, ja que hem programat novament cadascun dels concerts cancel·lats a causa del confinament. Després de 18 anys oferint una programació de música estable al territori, en aquesta temporada, més que mai, l’AJC dona suport als intèrprets i aposta per continuar sent un espai de referència musical al país”.

La temporada de l’Auditori ofereix un total de 13 concerts d’una gran varietat d’estils com ara la música clàssica, el jazz, el flamenc i la música infantil i també ha programat diversos concerts entorn als 4 aniversaris d’aquest 2020: els 250 anys del naixement de Beethoven, els 20 anys de l’Orquestra de la URV, els 10 anys del Quartet Gerhard i, per últim, els 40 anys del Conservatori de Música de Vila-seca.

Als efectes de prendre les mesures necessàries que garanteixin la seguretat de tots plegats i d’acord amb les indicacions de les autoritats sanitàries, l’Auditori ha hagut de modificar la distribució dels seients, així com complir amb la resta de mesures per fer que la  cultura sigui un espai segur. La nova distribució respecta la separació d’una butaca entre cada persona i intercalada per filera, independentment que sigui grup de convivència o no, de manera que sempre hi haurà a cada costat i al davant i al darrera del seient un espai lliure on veureu la indicació de què no s’hi pot seure. 

L’Auditori Josep Carreras obrirà les instal·lacions i l’accés a la sala 1 hora abans de cada concert per facilitar l’accés esglaonat a l’Auditori i a la sala de concerts. Es procedirà a la presa de la temperatura abans d’accedir a l’Auditori Josep Carreras i hi haurà gel hidroalcohòlic per a la neteja de mans. 

L’adquisició d’entrades als concerts es pot realitzar al webwww.auditorijosepcarreras.cat

La programació per a la temporada de tardor 2020 és la següent:

Dijous 8 d’octubre a les 21 hores, Lina Tur i Dani Espasa. “Bach i Händel, una trobada”

Divendres 30 d’octubre a les 21 hores, Ensemble o Vos Omnes. “Josquin”

Divendres 6 de novembre a les 21 hores, Daniel Claret i Àlex Martínez. “Les 5 sonates per a violoncel i piano de L. Van Beethoven”

Diumenge 8 de novembre a les 19 hores, Kebyart Ensemble. “Lectures différentes”.

Dissabte 14 de novembre a les 21 hores, Martirio i Chano Domínguez. “A bola de nieve”

Divendres 20 de novembre a les 21 hores, Trio Beethoven: Susana Uruén, David Blay i Núria Ruera

Diumenge 22 de novembre a les 19 hores, Ramon Humet i Sílvia Vidal. “Ressonàncies del silenci”

Dissabte 28 de novembre a les 19 hores, Albert Guinovart i l’orquestra de la URV.

Diumenge 29 de novembre a les 18 hores, Dàmaris Gelabart. “Són Feliç”

Divendres 11 de desembre a les 21 hores, Kammart Ensemble: “ La història del soldat”

Divendres 18 de desembre a les 21 hores, Quartet Gerhard: ”El silenci entre les notes”

Dissabte 26 de desembre a les 19,30 hores, Coral Nova Unió i orquestra Häendel. “Concert Sant Esteve”

Dilluns 28 de desembre a les 19,30 hores, Jove Orquestra Intercomarcal i Kebyart. “Un conte de Nadal”

Comenta aquest article