El Mediterrani s'estrena amb una victòria a la pista de l'Escola FS Comtat d'Urgell

Imatge d'un partit del Mediterrani, la temporada passada
Imatge d'un partit del Mediterrani, la temporada passada | Lluís Rovira i Barenys

Futbol sala      Divisió d'Honor Catalana    Grup 3

Escola Futbol Sala Comtat d'Urgell 1 -  CFS Mediterrani 2

El Mediterrani va encetar la lliga, aquest passat dissabte, amb una victòria a la pista de l'Escola de Futbol Sala Comtat d'Urgell, a Balaguer. El partit va ser molt intens. L'equip local, amb jugadors joves, va sortir a la pista  exercint una gran pressió als jugadors cambrilencs. Tot i això, el Mediterrani aconseguia crear més perill trenant bones combinacions i guanyant molt bé les esquenes als jugadors locals. D'aquesta manera juntament amb l'estratègia i les bones combinacions, el Mediterrani disposava de nombroses ocasions per avançar-se al marcador amb 2 dues pilotes estavellades als pals de la porteria local. Després, arribava el 0 a 1 fruit d'una bona combinació entre Vladi i Rafa el qual feia pujar el 0-1 al marcador i amb aquest resultat s'arribava al descans.

A la segona part tot va continuar igual, amb els jugadors locals pressionant però sense crear ocasiones de gol.  El 0 a 2 arribava fruit d'una jugada genial que es va iniciar amb una fantàstica sacada del porter Lolo i Vladi de primeres passava al mig perquè Albert Chàfer fes pujar el 0-2 al marcador. Més tard, els locals retallaven distàncies amb un tall de pilota combinat amb la sortida del porter cambrilenc i marcaven a porta buida. Amb aquest 1 a 2, es va arribar al final del partit.
Aquest proper diumenge el Mediterrani s'estrena a casa, a les 12h, davant el FS Amposta.