Esports

Dues atletes cambrilenques participen en el campionat d’Espanya cadet d’atletisme en pista coberta

Per Pere Ferrando

 
 
 A dalt, Judith Codorniu en última posició en un moment de la prova. A sota, Tania Borrero en la prova de llançament de pes
Aquest passat cap de setmana s’ha disputat al velòdrom Lluís Puig de València el campionat d’Espanya cadet d’atletisme en pista coberta. Possiblement, aquesta és la millor instal·lació de l’Estat i l’any vinent s'hi disputarà el campionat del Món. El Club Atletisme Cambrils ha estat representat per 2 atletes: Judith Codorniu als 60 metres tanques i Tania Borrero al llançament de pes.

La primera en participar va ser Tania Borrero, amb un millor llançament de 9,63 metres, va assolir la vintena posició final. Aquesta marca és lleugerament inferior als 9,86 metres amb els quals va aconseguir la cinqiuena posició al campionat de Catalunya i que és la seva millor marca personal en pista coberta. Tanmateix, està lluny dels 10,47 metres que va llançar la setmana passada a Gavà i que li va permetre participar en aquest campionat. Els nervis per la importància de la competició i l’entorn de la magnífica instal·lació van afectar la concentració de l’atleta més jove del club que ha participat a un campionat d’Espanya.

Per la seva banda, Judith Codorniu es va situar al carrer 6 per prendre part a la cinquena sèrie dels quarts de final dels 60 metres tanques. La bona sortida i la progressió fins a la tercera tanca van permetre-li trobar-se en la lluita per intentar entrar a les semifinals, però una ensopegada en aquest obstacle la va desequilibrar i li fer perdre el ritme de la cursa, amb la qual cosa entrava a meta en darrera posició amb un registre de 10”57. De ben segur que si no hagués tingut aquest entrebanc hagués batut el seu rècord de Cambrils de 10”13.

Tot i que les atletes cambrilenques no van aconseguir l’objectiu principal, que era millorar les seves marques personals en una competició del màxim nivell de la seva categoria, el que sí que van guanyar és experiència per poder rendir amb millor resultat a la propera cita estatal, que serà a l’aire lliure el proper mes d’octubre. La propera inauguració de la pista d’atletisme segur que les ajudarà.

Comenta aquest article