Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Commemoració

Es cancel·la l'acte de commemoració del 25è aniversari de la MIDIT

Aquesta mancomunitat que aplega els municipis de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip ha cancel·lat l’acte de celebració, previst per al 16 d’octubre

Per Redacció

La mancomunitat celebra, enguany, el seu 25 aniversari
La mancomunitat celebra, enguany, el seu 25 aniversari | Cedida

La Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori (MIDIT) dels municipis de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip commemora enguany el 25è aniversari de la seva constitució. La MIDIT es va fundar l’any 1995 amb la voluntat de treballar pel desenvolupament integral del territori que comprenen els municipis que la integren als quals uneixen llaços de veïnatge i característiques comunes.

Durant aquests 25 anys la MIDIT ha treballat per al desenvolupament del territori mitjançant l’adquisició i construcció d’una nau industrial del Polígon Les Tàpies I per afavorir-ne la seva dinamització, l’elaboració i implementació del Pla Estratègic de desenvolupament econòmic local 2008-2018, l’elaboració del nou pla estratègic actualment en marxa, la creació de la marca turística Terres de Mestral i el treball i suport al sector turístic, agroalimentari i a les empreses del territori, així com la participació en el disseny de serveis a les persones com els centres de dia i el Servei d’Ajuda a Domicili.

Es cancel·la l'acte de commemoració i s'ajorna fins l'any 2021

Donada situació extraordinària provocada per la crisi sanitària provocada per la covid-19, s’ha pres la decisió de cancel·lar l’acte de celebració del seu 25è aniversari, previst inicialment per al divendres 16 d’octubre de 2020; i ajornar-lo fins al 2021. Es tracta d’un acte de record i homenatge a totes les persones que hi han col·laborat, n’han estat membres actius i que han estat partícips de les seves accions i del reconeixement assolit durant aquests vint-i-cinc anys de treball continuat.

La MIDIT considera que en el context actual derivat de la pandèmia del coronavirus no pot celebrar l’acte commemoratiu del 25è aniversari de la constitució de la Mancomunitat amb les mesures de prevenció i seguretat necessàries per evitar els contagis. Els criteris sanitaris, de seguretat per a la població i de prudència són la base d’aquesta cancel·lació. La dificultat de celebrar actes multitudinaris que concentren un gran nombre de persones en els espais públics incideixen directament en la celebració d’aquest esdeveniment.