Informació general

Es posa en marxa la nova Sala Ka l'Arrib, situada al carrer de València, en el local de l'antic ‘pub’ Rompeolas

Per Judit Pinazo



El grup català Pepet i Marieta van oferir un concert amb motiu de la inauguració del nou espai
Divendres passat a la nit es va inaugurar el nou local de la Sala Ka l'Arrib situat al número 5 del carrer de València, a la zona de l'Eixample Platja, concretament al local de l'antic pub Rompeolas. L'acte d'inauguració va comptar amb la presència del regidor de Joventut –Salvador Matas– i un bon nombre de joves que no es van voler perdre la posada en marxa del nou local. La inauguració del nou espai va celebrar-se amb un concert del grup català Pepet i Marieta, i un piscolabis per als assistents.

Recordem que fins fa pocs mesos el local de Ka l'Arrib estava situat al carrer de la Mare de Déu del Camí, al Barri Antic. L'antic local era de lloguer i el contracte vencia el mes d'octubre del 2006 i els propietaris el van vendre a una immobiliària. Per aquest motiu, l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament va buscar una nova ubicació per acollir les activitats de Ka l'Arrib. Segons la responsable de la sala,  Micoia Magriñà, la nova ubicació està situada en un lloc més accessible als joves i que farà que siguin més els que s'animin a conèixer la sala i a participar de les seves activitats.

El nou local té aproximadament els mateixos metres quadrats que l'antic, per tant, podrà acollir el mateix tipus d'activitats que acollia fins ara, tal i com explicava divendres la responsable de la sala, Micoia Magriñà. Una de les novetats del nou local és el canvi d'imatge del logo de Ka l'Arrib, que ha pintat Eva Gil, una de les joves que habitualment participen en les activitats de la sala.

Comenta aquest article