Camp

Coronavirus

Les restriccions a Reus per la covid-19 s'allarguen set dies més però amb més aforament en actes religiosos i culturals

El Procicat considera que aquests espais i activitats presenten menys risc de poder generar brots

Per ACN

Dos voluntaris de Protecció Civil controlant l'ús de mascareta entre dos veïns de Reus asseguts en un banc del passeig Sunyer, el passat agost
Dos voluntaris de Protecció Civil controlant l'ús de mascareta entre dos veïns de Reus asseguts en un banc del passeig Sunyer, el passat agost | ACN (Roger Segura)
El Procicat ha acordat prorrogar durant set dies més les mesures especials en matèria de salut pública per contenir la covid-19 a la ciutat de Reus. Tot i això, també ha introduït algunes modificacions que incrementen l'aforament permès en actes religiosos, que s'eleva a un 50%, així com en activitats culturals d'arts escèniques i musicals, que podran acollir un 70% del públic. L'organisme considera que, amb les noves dades, s'han pogut revisar els límits d'aforament d'aquests espais i activitats perquè, d'acord a la caracterització dels brots, presenten menys risc.
La flexibilització, segons raona també el Procicat, vol atendre els principis de "necessitat" i "proporcionalitat", tot recordant que són activitats amb plans sectorials aprovats i suposen nivells de contacte i interacció social de menor risc que d'altres.

Comenta aquest article