Informació general

L'Oficina de Català de Cambrils impulsa una nova edició de la campanya "Voluntaris per la llengua"

Per Redacció

L'Oficina de Català de Cambrils impulsa una nova edició de la campanya "Voluntaris per la llengua", després de la bona acollida que va tenir aquest projecte en l'última edició, en la qual hi van participar 8 parelles lingüístiques. Des  que es va posar en marxa aquesta campanya a Cambrils, l'any 2003, s'han format unes 35 parelles lingüístiques.

Els voluntaris que participen en aquest programa han de ser catalanoparlants i s'han de comprometre a destinar una hora a la setmana a conversar amb l'alumnat dels cursos per a persones no catalanoparlants de l'Oficina de Català, durant aproximadament unes deu setmanes. L'objectiu del programa és reforçar l'aprenentatge de la llengua oral en un ambient desvinculat de l'aula i adoptar de manera més natural el nou hàbit lingüístic, a través de trobades entre els voluntaris i els alumnes, seguint unes orientacions bàsiques per poder mantenir aquestes converses.

Les persones que vulguin participar en aquest programa com a voluntàries poden passar per l'Oficina de Català de Cambrils, al Centre Cultural i Ocupacional, o bé poden trucar per telèfon al 977 792 688 o escriure a l'adreça de correu electrònic cambrils@cpnl.cat. L'horari d'atenció al públic és de dilluns a dijous de les 11.30 a les 13 hores i divendres de les 9 a les 13 hores i de les 16 a les 18 hores.

Comenta aquest article