Informació general

Coronavirus

Confinats dos grups de l'Escola d'Hoteleria i Turisme per la detecció d'algun cas positiu en coronavirus

Aquest migdia, el departament d'Educació ha actualitzat les dades d'afectació del coronavirus als centres escolars catalans. A Cambrils ja hi ha tres grups confinats de dos centres diferents

Per Redacció

Imatge d'arxiu de l'edifici de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils
Imatge d'arxiu de l'edifici de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils | Cedida (facebook Escola d'Hoteleria i Turisme)

Dos grups de l'institut Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils es troben confinats per la detecció d'algun cas positiu en coronavirus, segons la darrera actualització feta pública –aquest migdia– pel Departament d'Educació de la Generalitat. Aquests dos grups en aquest centre se sumen a un altre grup d'alumnes de primer d'ESO de l'institut Cambrils que ja es troba confinat des del passat divendres, tal i com informava revistacambrils.cat. A banda, recordem que també hi ha el cas d'una professora de l'institut Ramon Berenguer IV que va donar positiu dies abans de l'inici del curs, però sense que tingués cap contacte amb alumnes. Sí va quedar confinat un grup de set professors del centre a l'espera de fer-se les proves. 

Reus acumula vuit grups confinats en diferents escoles

Pel que fa a municipis propers, Reus acumula vuit grups confinats: un a l'escola Pare Manyanet, tres a l'escola Sant Bernat Calvó, un altre a La Salle, dos a l'escola Rosa Sensat i un altre a l'institut Baix Camp. A Salou hi ha quatre grups afectats, repartits en quatre centres escolars: l'escola Vora Mar, l'institut Jaume I, l'escola Santa Maria del Mar i l'escola Elisabeth. La ciutat de Tarragona suma cinc classes afectades: dos grups al col·legi Santa Teresa de Jesús, un a l'escola Torreforta, una classe a l'escola Pau del Clos i un altre a l'escola Sant Salvador. A Vila-seca hi ha dos grups afectats a la llar d'infants Les Vimeteres.

303 grups confinats en 218 centres de Catalunya

Segons les darreres dades del Departament d'Educació de la Generalitat, el 96% de centres de Catalunya tenen la totalitat dels seus grups en funcionament. A data d’avui, hi ha 303 grups confinats en 218 centres educatius d’arreu de Catalunya a causa del coronavirus. El nombre de centres en funció de la seva tipologia és la següent: 6 llars d'infants privades; 43 llars d'infants municipals; 104 escoles de 2n cicle d’infantil i primària; 71 instituts d’ESO, Batxillerat i FP; 1 escola d’ensenyaments artístics superiors; 6 instituts escola; 60 centres privats concertats; 10 centres privats i 2 centres d'educació especial. 

 

Comenta aquest article