Informació general

Aquest mes de març començarà el procés de licitació de les obres d'ampliació del tercer carril de l'AP-7

Per Redacció

La concessionària Acesa  té previst iniciar, aquest mes de març, la licitació del projecte de construcció del tercer carril de l'AP-7 a Tarragona, que correspon al tram que va entre El Vendrell i Vila-seca i Salou, després que el passat 27 de febrer la Direcció General de Carreteres del Ministeri de Foment aprovés el projecte executiu. Un cop enllestit el concurs de licitació i la corresponent adjudicació de les obres de construcció, es procedirà a l'execució de les obres del tercer carril de l'AP-7.

Liberalitzar els peatges

El diputat del PPC al Parlament de Catalunya -Rafael Luna-  ha demanat al Govern de la Generalitat que faci les gestions oportunes amb la concessionària de l'AP-7 per tal de liberalitzar els peatges entre Cambrils i El Vendrell per tal d'evitar els possibles col·lapses mentre es duen a terme les obres d'ampliació del tercer carril.

Segons Luna "si es compleixen els terminis establerts, els treballs coincidiran amb la temporada turística i les cues interminables, per això volem que s'alliberi aquest tram de peatge i que faciliti la mobilitat de vehicles entre aquests municipis".

El diputat del PPC, ha recordat que "l'únic que va alliberar un tram, concretament el que hi ha entre Torredembarra i Salou,  mentre es feia el desdoblament de l'N-340 i que encara està vigent, va ser el Govern del Partit Popular". Luna va presentar ahir al matí la proposta de resolució al Parlament de Catalunya.

El diputat tarragoní, ha recordat que l'any passat el Govern de la Generalitat de Catalunya va liberalitzar determinats peatges a la zona de Barcelona, mentre Tarragona patia un cop més el centralisme "ara amb més raó que mai, el Govern ha d'actuar i liberalitzar aquest tram".


Comenta aquest article