Informació general

Economia

Juan Carlos Romera (Cs): «El teixit empresarial veu amb preocupació com acaba una temporada turística, que ha estat desastrosa, i afronta amb molta incertesa l'hivern»

Per Redacció

Trobada telemàtica de Cs amb diversos empresaris locals
Trobada telemàtica de Cs amb diversos empresaris locals | Cedida

El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Cambrils i diferents diputats al Parlament de Cs van dur a terme una nova trobada amb una desena d’empresaris del municipi –a través d'una videotrucada– amb l’objectiu de recollir les seves inquietuds i buscar solucions a les seves problemàtiques. El portaveu municipal de Cs, Juan Carlos Romera, ha detallat que "en aquesta segona reunió telemàtica celebrada aquest passat dimecres al vespre han participat representants del sector hoteler, comercial o immobiliari i els diputats de Cs Matías Alonso, Francisco Domínguez, Maialen Fernández i Martí Pachamé" i ha servit per "conèixer de primera mà la situació dels empresaris de casa nostra".

"L'Ajuntament ha de prioritzar les actuacions per minimitzar l'impacte de la covid-19"

Segons Romera, "el teixit empresarial veu amb preocupació com acaba una temporada turística que ha estat desastrosa i afronta amb molta incertesa l’hivern i la temporada vinent, una visió que comparteix Cs". Per això, "el sector reclama una reducció de la taxa d’ocupació de la via pública o d’impostos com l’IBI". El portaveu de Cs s’ha compromès a "plantejar de nou a l’Ajuntament una reducció de la pressió fiscal" i ha remarcat que "mesos després de l’inici de la pandèmia, la situació continua sent molt complicada per moltes empresaris i famílies i, per això, Cs demanarà de nou ajudes directes pels sectors especialment colpejats per la crisi". Segons ha dit Romera, "l’Ajuntament ha de prioritzar les actuacions per minimitzar l’impacte de la covid-19 i aquestes mesures plantejades es podrien dur a terme, i encara amb més motiu després que el Ministeri d’Hisenda hagi permès la utilització dels superàvits municipals", ha finalitzat.

Comenta aquest article