Informació general

L'ONCE editarà el proper 14 de març un cupó amb la imatge del port de Cambrils

Per Berta Ruiz



Robert Benaiges i Juani Fuentes -representant de l'ONCE- mostrant el cupó que portarà la imatge de Cambrils
Ahir es va presentar el cupó de l'ONCE que el proper dimecres 14 de març portarà la imatge del port de Cambrils.
A l'acte de presentació hi van assistir la directora administrativa d'ONCE a Tarragona i Lleida -Juani Fuentes- i l'alcalde de Cambrils -Robert Benaiges- que es va molt agraït de que l'Organització Nacional de Cecs posi la imatge de Cambrils en el seu cupó, i va recordar la constant col·laboració que l'Ajuntament de Cambrils manté amb l'Organització Nacional de Cecs, treballant en activitats per millorar l'accessibilitat a les persones que tenen algun tipus de discapacitat.

Des del dia 12 fins al 26 de març, l'ONCE emetrà 9 cupons dedicats a ciutats tarragonines de menys de 50.000 habitants, entre les quals hi haurà Cambrils. Durant el dia del sorteig, el proper dimecres, circularan per tot l'Estat 50 sèries amb 100.000 cupons cadascuna, la qual cosa suposa un total de 5 milions de cupons amb la imatge de la ciutat corresponent. El cupó diari de l'ONCE es comercialitza de dilluns a dijous, i reparteix un primer premi de 35.000 euros a les cinc xifres; 200 euros a les quatre darreres xifres, 20 euros a les tres darreres; 6 euros a les dues últimes xifres i dos reintegraments 1,5 euros a la primera o última xifra, i dos premis de 500 euros als números anterior i posterior al cupó premiat.

La directora administrativa de l'ONCE a Tarragona i Lleida -Juani Fuentes- va explicar que des de l'Organització Nacional de Cecs "depenem de la solidaritat dels ciutadans, a través de l'acte de comprar el nostre cupó. Una acció que ens permet tenir més de 100.000 famílies que depenen directament o indirectament del cupó. El més important és conèixer el que hi ha darrera de l'acció de comprar el cupó i la prestació de serveis socials que es fa a les persones". Segons va detallar Juani Fuentes, l'ONCE compta amb més de 68.000 afiliats a tot l'Estat, dels quals 1.500 són de la província de Tarragona i una trentena a Cambrils. Des de l'Organització Nacional de Cecs es treballa en l'atenció a les persones cegues o amb deficiències visuals des de que neixen i al llarg de tota la seva vida, ajudant-los en l'adaptació en els estudis -amb materials adaptats-, integració laboral, recolzament a la gent gran o ajuda per millorar el benestar social i autonomia personal.

Comenta aquest article