Informació general

Concentració

Nova concentració setmanal dels Avis i Àvies amb l'atenció posada en la possible condemna del president de la Generalitat, Quim Torra

Per Lluís Rovira i Barenys

Un moment de la concentració dels Avis i Àvies, ahir, a la plaça de la Vila
Un moment de la concentració dels Avis i Àvies, ahir, a la plaça de la Vila | Lluís Rovira i Barenys

La concentració dels Avis i Àvies d'ahir va estar marcada per la possible condemna al president de la Generalitat, Quim Torra, que avui a les 12h compareix davant el Tribunal Suprem espanyol que ha de decidir si l’absol o bé si confirma la condemna per desobediència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Els Avis i Àvies van recordar aquest fet just a l'inici de la concentració de la plaça de la Vila i es van mostrar ferms en la defensa dels drets i llibertats de cara a la consecució de la República Catalana.

En un dia de forta calor i amb cert ambient, encara, propiciat pels visitants que es mouen pels voltants del mercadet ambulant, els Avis i Àvies van iniciar la seva mobilització amb el cant dels Segadors i, tot seguit, van iniciar el recorregut cap el carrer de Gimbernat, passeig d'Albert, carrer de l'Hospital fins a retornar a la plaça de la Vila. Amb el cant dels Segadors es va cloure una nova jornada de resistència dels Avis i Àvies.

Comenta aquest article