Informació general

Un camió amb un contenidor ple de ciment s'encasta al pont de l'avinguda d'Adelaida

Per Lluís Rovira i Barenys



La cabina del camió ha quedat encastada al sostre del pont
Poc abans de tres quarts de nou d'aquest matí, un camió que transportava un contenidor ple de ciment ha topat amb el pont de l'avinguda d'Adelaida. La topada s'ha produït amb un dels dos braços hidràulics que subjecten el contenidor la qual cosa ha provocat que la cabina s'enlairés i topés contra el sostre del pont. El conductor del camió ha patit un cop que li ha repercutit a les cervicals i ha estat atès al CAP.
El trànsit per aquest vial s'ha hagut de tallar i els vehicles que circulaven en direcció a la vila han estat desviats cap el passeig de la Salle.

Es restableix el trànsit

El camió encastat s'ha retirat a quarts d'onze del matí. Primer que tot s'han hagut de desinflar una mica les rodes del darrere per desencaixar-lo. A continuació, amb l'ajut d'una grua s'ha pogut baixar a peu pla. Un cop tret el camió de sota el pont una brigada de neteja de Secomsa ha tret la runa que havia caigut a conseqüència de la topada i a les 11 del matí s'ha restablert el trànsit.

Nombroses topades

Aquest és l'enèsim camió que s'encasta en aquest pont. Recordem que el mes de gener de l'any passat un camió grua qua quedar encastat al pont i va malmetre unes quantes de les seves bigues. La reparació va ser llarga i, entre d'altres coses, es va tornar a col·locar la biga de ferro a l'entrada del pont que ja havia estat despenjada en un accident anterior.

Comenta aquest article