Informació general

Habitatge

S'amplia el termini per a accedir a les subvencions per al pagament del lloguer i de la hipoteca

Per Redacció

Edifici consistorial
Edifici consistorial | Berta Ruiz

Els terminis per a presentar les sol·licituds per a les subvencions de l'Ajuntament de Cambrils i de l'Agència Catalana de l'Habitatge s'han allargat fins el 4 d'octubre. Concretament, es tracta de les subvencions per al pagament del lloguer i de la hipoteca de l'habitatge habitual. Per a més informació i presentació de les sol·licituds per via telemàtica es pot accedir al següent enllaç: https://seu.cambrils.cat/carpetaCiutadana/tramit/9685.

Es necessita idCAT mòbil /certificat digital per a sol·licitar aquesta subvenció. Per suport al tràmit o bé per obtenir l’idCAT mòbil/certificat digital, cal contactar amb l'OAC 360º a través del telèfon 977 794 557 de 8 a 20 hores o bé del correu oac360@cambrils.cat 

Per altra banda, també s'amplien els terminis de les convocatòries de subvencions per a la rehabilitació d'habitatges:

-          Subvencions per a obres d’arranjament en l’interior dels habitatges per a persones grans: del 7 de juliol al 4 d'octubre de 2020.

-          Subvencions per al foment de la rehabilitació d’edificis d’ús residencial: del 7 de juliol al 4 d'octubre de 2020.

-          Ajuts en forma de préstecs a comunitats de propietaris per al finançament d’obres de rehabilitació d’edificis d’habitatges: del 7 de juliol al 15 de novembre de 2020.

La presentació de sol·licituds per via telemàtica es pot fer a través de la web de l’Agència de l’Habitatge http://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/. Per suport a la tramitació, es pot demanar cita prèvia per l’Oficina Local d’Habitatge: trucant al 977 12 90 01 Ext. 1 o a través de la web  https://citaprevia.gestorn.com/Cambrils/#nbb

Comenta aquest article