Esports

Vela

Cristina Guillén, Gisel Fontana, Roger Ramon, Joan Fargas i Joan Domingo del CN Cambrils, al podi del Campionat de Catalunya d'Optimist

Per Redacció

Equip d'Optimist del CN Cambrils
Equip d'Optimist del CN Cambrils | Cedida

El cap de setmana del 5 i 6 de setembre, els regatistes més joves del Club Nàutic Cambrils van participar a la Regata Atenea – Campionat de Catalunya d’Optimist G3. Per molts d’ells va ser la primera regata que realitzaven. El Campionat va tenir lloc al Club Nàutic l’Escala. La regata va començar dissabte dia 5 a les 13:00 hores, amb un vent de llevant de 6 nusos, que va arribar fins a una intensitat de 9 nusos. Els regatistes que s’iniciaven van poder realitzar 3 proves, que van acabar decidint el Campionat. La flota d’Optimist Grup 1 i 2 van fer 4 proves, de les quals va sortir la classificació final.

El segon dia de campionat, els i les participants van haver d’esperar a terra fins a les 13:00 hores, que es va hissar delta. Després d’esperar a l’aigua més de dues hores amb mar de fons, generat per la tramuntana, el Comitè de Regates va decidir donar per finalitzada la Regata Atena – Campionat de Catalunya G3, ja que el vent no va arribar a entrar.

Així i tot, gràcies a l’esforç de dissabte per part dels regatistes del Club Nàutic Cambrils, van aconseguir pujar al podi en diferents categories; al Campionat de Catalunya d’Optimist G3 Cristina Guillén es va proclamar campiona de Catalunya Sots11, Gisel Fontana la seguia quedant subcampiona de Catalunya Sots13, Gisel Fontana va quedar segona de Catalunya Sots13 i Roger Ramon pujava al podi com a 3r de Catalunya Sots13. Els nostres regatistes de G1 i G2 també van aconseguir grans resultats, on Joan Fargas s’emportava la segona posició a la classificació general, i Joan Domingo es proclamava campió a la categoria Sots13.

Des del Club Nàutic Cambrils feliciten també a Maria Vilanova, Joan Gil, Iker Mugica, Laura Williams, Nil Herrera, Joris Rubio, Dario Alvaredo, Sergi Muñoz i Ari Ferrer per la gran regata que van fer.

Comenta aquest article