Esports

Futbol

El Cambrils Unió perd al camp de l'Ascó en el seu segon partit de pretemporada

Per Ferran Tuset

Jugadors del Cambrils Unió amb l'entrenador Gabri, el passat dissabte al camp de l'Ascó
Jugadors del Cambrils Unió amb l'entrenador Gabri, el passat dissabte al camp de l'Ascó | Ferran Tuset

El Cambrils Unió va perdre pel resultat de 3 a 2, el passat dissabte a la tarda, en el seu segon partit de pretemporada que el va jugar davant l'Ascó, equip que milita a la Primera Catalana. El partit es va disputar al camp de l'equip de la Ribera d'Ebre i va enfrontar un equip més rodat i més conjuntat, l'Ascó, contra un equip que milita en una categoria inferior i al que li faltaven fins a cinc jugadors. Els dos primers gols encaixats pels cambrilencs van venir a conseqüència d'errades defensives, el primer per falta de concentració i el segon per fallar davant la pressió del contrari. Al minut 5 de partit l'Ascó marcava el seu primer gol i al minut 12 el Cambrils Unió empatava amb gol de Samu al transformar un penal. L'Ascó marcava el 2 a 1 al minut 39 de partit. Amb aquest resultat s'arribava a la mitja part. Cal dir que al minut 14 un jugador de l'Ascó va veure targeta groga per agafar un jugador del Cambrils Unió fora de l'àrea quan s'escapava tot sol de cara a la porteria contrària en una ocasió clara de gol.

Al minut 53, el Cambrils Unió empatava el partit gràcies a un gol en pròpia porteria del jugador de l'Ascó Xavi Jaime. Més tard, al minut 65, l'Ascó marcava el definitiu 3 a 2.

Protocol anticovid

El partit entre l'Ascó i el Cambrils Unió es va disputar a porta tancada amb assistència només permesa únicament a directius i premsa amb la corresponent acreditació. L'actual protocol exigeix un llistat previ amb tots els assistents de l'equip contrari, des dels jugadors passant pels tècnics, auxiliars i directius on s'ha de fer constar el nom i cognoms, el DNI i el telèfon.

Dins les instal·lacions esportives es van deixar dos vestidors a cada equip per tal de garantir les distàncies de seguretat i es va recomanar que cada equip utilitzés el seu material, des de pilotes i cons, per l'escalfament previ al partit. A més, a l'entrada a l'estadi es va fer el control de temperatura.

Comenta aquest article