Cultura

Festa Major

Roba Estesa, l'emoció d'un gran concert en temps de pandèmia

Roba Estesa va protagonitzar el concert de la Diada, ahir a la nit, que va aplegar prop de 500 persones a l'esplanada del parc del Pinaret en el que era el segon i penúltim concert de la seva gira "Postcovid"

Per Lluís Rovira i Barenys

Les Roba Estesa, ahir, dalt de l'escenari del parc del Pinaret
Les Roba Estesa, ahir, dalt de l'escenari del parc del Pinaret | Lluís Rovira i Barenys

Roba Estesa va protagonitzar el concert de la Diada, ahir a la nit, que va aplegar prop de 500 persones a l'esplanada del parc del Pinaret. Un concert, com no, adaptat a l'època de pandèmia que estem vivint, amb tot el públic assegut i amb les mascaretes posades durant tot el concert. I, com ja és tradició en aquests actes de Festa Major a l'aire lliure, ahir també va tocar patir pel temps. Poca estona abans del concert va ploure i l'escenari va quedar negat d'aigua. Per un moment va planar el fantasma de la cancel·lació del concert, tal com ja va passar fa tot just un any en el concert de la Diada del 2019 en el que Roba Estesa havia d'actuar juntament amb Toquem Fusta, Buhos i Lildami.

Roba Estesa, segon concert de la temporada

Un cop assecat l'escenari i amb tot el públic assegut als seients, va començar el concert amb mitja hora de retard. Roba Estesa feia el segon concert i penúltim de la seva especial gira "Postcovid". El primer concert de la temporada tot just l'havien fet la setmana passada a Palafolls, a la comarca del Maresme. Roba Estesa presentava el seu nou directe fruit del darrer disc estrenat enguany i que porta per nom "Dolors". El nou disc havia sortit a la llum el passat mes de febrer, poc abans de que es decretés la pandèmia del coronavirus.

El concert va suposar una barreja d'emocions, l'emoció de poder gaudir d'un gran concert en directe després de tant de temps i a l'hora l'estranya sensació de la distància entre les persones i les mascaretes. Dalt de l'escenari, les Roba Estesa van mostrar ganes i professionalitat davant aquestes circumstàncies adverses. Cap a 3/4 d'1 es va acabar el concert i el públic va haver de desfilar cap a casa ja que a la una ja estan tots els bars tancats, una nova sensació estranya a la que ens hem hagut d'acostumar en aquest temps de pandèmia.

Comenta aquest article

Galeries relacionades