Cultura

Exposició

Els «Artistes de Cambrils» presenten les seves obres en la 39a edició de la seva mostra col·lectiva

Per Berta Ruiz

Imatge de l'exposició dels Artistes de Cambrils instal·lada a la sala Àgora
Imatge de l'exposició dels Artistes de Cambrils instal·lada a la sala Àgora | Berta Ruiz

Ahir a la tarda, a la Sala Àgora de l'Ajuntament, es va inaugurar la 39 edició de la mostra "Artistes de Cambrils", en el marc de la programació cultural de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí. Com cada any, es tracta d'una exposició col·lectiva que recull obres de diferents disciplines artístiques: pintura, fotografia, ceràmica, dibuix, patchwork, i escultura, entre d’altres. L’exposició té una llarga trajectòria i s’ha consolidat dins el panorama cultural cambrilenc amb l'objectiu de donar un espai a molts creadors locals.

En aquesta ocasió es compta amb un total de 47 artistes participants: Álvaro Ramos, Antonio Ruiz Vaca, Ana Rios, Javier Estera, Jordina Ros , Pere Estadella, Belén Domingo, Nuri Mariné, Obdulia Boada, Francisco Domingo, Conchita Visiedo, Concepció Pallarés, Pepo Argilaguet, Rosana Fuster, Ana Vilallonga, Francesc Marcó,  Marta Fàbregas, Montserrat Recasens, Xavi Castellnou, Jaume Cases, Alberto Insa, Dolors Castells, Jesús Gómez, Gemma Felip, Raquel Sarrà,  Josep Safont, Ana Ma Morera, Núria Pons, Enric Ferré, Queralt Osorio, Christine Picazo, Linda C. Eatenton, Cori Tàrrec, Agustín Vázquez, Abril Vilà, David Callau, Dafne Jorba, Lluïsa Recasens, Marta Nolla, Rosa Ma Vilella, Ma Asunción Grifoll, Pepita Morote, Cristina Salvans. I el Taller Fang i Mar, amb Ma Asunción García, Beatriu Mar, Ulldegat, Carla de Hass i Queralt Osorio.

L'acte d'inauguració d'ahir va estar marcat per les mesures de seguretat vers la covid-19. De fet, es va decidir que el torn de parlaments es fes a fora, a les portes de la Casa de la Vila, per tal d'evitar aglomeracions de gent. Tant l'alcaldessa –Camí Mendoza– com la regidora de Cultura i Festes –Cinta Ballesté– van adreçar unes paraules als presents. Totes dues van aplaudir la participació dels artistes cambrilencs en aquesta mostra i el fet de poder-se retrobar tots plegats, malgrat les circumstàncies actuals que estem vivint arrel de la pandèmia mundial. Posteriorment, els assistents a l'acte van poder passar a l'interior de la sala en grups reduïts de persones. 

A dalt, un moment de l'acte d'inauguració a fora la plaça. A sota, imatge de la Sala Àgora

 

Comenta aquest article