Informació general

Concentració

L'ANC de Cambrils necessita persones voluntàries per garantir les mesures sanitàries durant la concentració de la Diada

L'espai triat per a la concentració d'enguany a Cambrils ha estat l'avinguda Charles Darwin, a prop de la nova estació de tren, i caldrà fer una inscripció prèvia per poder assistir-hi

Per Redacció

Cartell de la concentració a Cambrils el proper 11 de setembre
Cartell de la concentració a Cambrils el proper 11 de setembre | Cedida

Aquest Onze de Setembre serà una diada atípica. La pandèmia impedeix que enguany es pugui fer una gran mobilització multitudinària a Barcelona ja que les mesures contra la covid-19 ho impossibiliten. Per aquest motiu, l'Assemblea Nacional Catalana, amb la col·laboració d'Òmnium Cultural i l'AMI, han organitzat un seguit de mobilitzacions que combinaran unes protestes físiques amb una part virtual. Cambrils ha estat una de les ciutats triades per fer una de les concentracions físiques i la territorial de l'ANC ja ha començat a organitzar l'acte. L'espai triat ha estat l'avinguda Charles Darwin, a prop de la nova estació de tren, i caldrà fer una inscripció prèvia per poder assistir-hi.

La concentració de Cambrils

L'ANC treballa amb el PROCICAT per establir un seguit de mecanismes que garanteixin la seguretat dels participants en les mobilitzacions de la Diada d'enguany. D'aquesta manera es vol garantir el dret de manifestació i, alhora, evitar que hi hagi nous contagis de la covid-19. L'organització està pendent de com evoluciona la pandèmia, tot i que la intenció és continuar organitzant les concentracions.

Totes les concentracions seran estàtiques i les persones participants hauran de mantenir en tot moment dos metres de distància amb la resta de públic assistent.

A Cambrils, només hi haurà dos punts d'accés oberts i la gent, una vegada a dintre del recinte no en podrà tornar a sortir fins a l'acabament de l'acte. Per evitar desplaçaments innecessaris, les paradetes seran fora del recinte. Dins, hi haurà un pas de més de dos metres d'ample perquè la gent pugui arribar/sortir del seu lloc mantenint les distàncies de seguretat.

Per garantir les mesures sanitàries, l'ANC de Cambrils està portant a terme una sèrie de tasques per les quals necessita una cinquantena de persones voluntàries, que es poden adreçar a cambrils@assemblea.cat

Les tasques són les següents:

• Hi haurà controls d'accessos, que s'obriran a les 16 h, ja que l'inici de l'acte està previst a les 17.14 h, i de capacitat per no superar el nombre d'assistents previst.
• Es prendrà la temperatura a les persones participants abans d'accedir-hi.
• Es marcarà la posició de les persones assistents a la concentració amb esprais o pintura. D'aquesta manera, quedarà molt clar quin espai ha d'ocupar cada persona i la distància entre si.
• Es comprovarà que tothom porti la mascareta, que és obligatòria, i es vigilarà que s'eviti l'ús de pancartes i més objectes compartits, el consum d'aliments o l'ús del mobiliari urbà.

Venda de samarretes

L'ANC de Cambrils facilita adquirir la samarreta i el codi QR per participar en la Diada virtual a Infor Apartaments, situat al número 4 del carrer Mont-roig, de dilluns a dissabte de 10 a 14 h i de 16:30 a 19 h i diumenge i festius d'11 a 13 h.

Comenta aquest article