Informació general

Política

El diputat Carles Castillo es dona de baixa del PSC per discrepàncies amb el partit socialista

Per ACN

Imatge del fins ara diputat del PSC al Parlament, Carles Castillo, l'alcalde de Montblanc, Pep Andreu, i el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, des del Pont Nou per veure l'abast de la crescuda del Francolí, l'octubre de 2019
Imatge del fins ara diputat del PSC al Parlament, Carles Castillo, l'alcalde de Montblanc, Pep Andreu, i el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, des del Pont Nou per veure l'abast de la crescuda del Francolí, l'octubre de 2019 | ACN (Eloi Tost)

El diputat tarragoní del PSC Carles Castillo ha estripat el carnet del PSC per discrepàncies amb el partit socialista, segons ha avançat Efe i ha confirmat l'ACN. Castillo, líder del corrent crític 'Juliol del 78', ha demanat aquest dimarts la baixa com a militant. En una carta adreçada al primer secretari del PSC, Miquel Iceta, i al secretari d'Organització, Salvador Illa, i a la direcció del partit a Tarragona, Castillo diu que no comprèn ni comparteix el posicionament de la formació en diversos assumptes. Fonts socialistes han explicat a l'ACN que la seva petició de baixa serà tramitada aquest dimarts i el partit li agraeix la feina feta.

Comenta aquest article