Informació general

Hotels

Es posen en marxa els Apartaments Cambrils Chic, a la plaça de l'Església de Sant Pere

Ahir es va desencallar el darrer tràmit municipal i avui entraven els primers clients d'aquest bloc situat en ple barri del Port i que comprèn un total de 12 apartaments

Per Lluís Rovira i Barenys

Representants municipals i de l'empresa Alegria Hotels, ahir al matí, al terrat del nou edifici d'apartaments
Representants municipals i de l'empresa Alegria Hotels, ahir al matí, al terrat del nou edifici d'apartaments | Lluís Rovira i Barenys

Els Apartaments Cambrils Chic, situats a la plaça de l'Església de Sant Pere, entren avui en funcionament. Els responsables de la cadena Alegria Hotels, que també gestionarà l'hotel del Pòsit i l'hotel de la Llosa, van rebre la confirmació de que el darrer tràmit municipal s'havia desencallat ahir mateix i ja van poder notificar als primers clients que estaven pendents de l'obertura del bloc d'apartaments, que avui 1 de setembre ja hi podrien accedir. Els 12 apartaments que configuren el bloc Cambrils Chic, on abans hi havia l'hotel Príncep, ja estaven enllestits des de fa gairebé un mes i ara, finalment, es posen en marxa amb un sistema completament automatitzat. Més endavant, quan l'hotel del Pòsit estigui enllestit i en funcionament, la gestió es portarà a través d'aquest nou equipament.

Visita institucional al nou edifici d'apartaments

Ahir va ser el dia que les autoritats municipals van poder visitar aquest nou edifici d'apartaments en ple cor del barri del Port. Els responsables de la cadena hotelera Alegria van mostrar l'equipament i les dependències en la visita que van protagonitzar l'alcaldessa, Camí Mendoza; el regidor d'Urbanisme, Enric Daza; el regidor de Promoció Econòmica, Oliver Klein, i la regidora de Turisme, Marta Borràs. A part dels 12 apartaments, força amplis, l'edifici disposa d'unes zones comunes i d'un terrat amb unes vistes espectaculars sobre el port de Cambrils.

Les obres dels altres dos hotels segueixen a bon ritme

D'altra banda, les obres de construcció de l'hotel Pòsit i de l'hotel de la Llosa, que també seran gestionats per la cadena hotelera Alegria Hotels, segueixen endavant a bon ritme. L'hotel Pòsit tindrà més de 4.200 m2 de superfície construïda total i comptarà amb 67 habitacions. El 50% de la superfície de la planta baixa de l'hotel es destinarà a usos comercials i també disposarà d'un restaurant en aquesta planta baixa, que estarà obert a la població. L'obertura de l'hotel Pòsit està prevista per l'ant 2022.

Cap a finals de l'any 2021 o principi del 2022 està previst que es pugui posar en marxa l'hotel de la Llosa. L'edifici serà de categoria quatre estrelles superior i disposarà de 90 habitacions de diferents tipologies i servei de restauració. Entre els serveis que la nova promoció hotelera oferirà, hi ha una piscina exterior, un gimnàs, zona Wellness i una sala de conferències.

Tant la reforma dels apartaments de la plaça de l'església de Sant Pere com la construcció dels dos nous hotels va a càrrec del grup d'empreses Natarent, qui farà una inversió final de més de 50 milions d'euros per les tres infraestructures.

Campanar de l'església de Sant Pere des de la terrassa dels apartaments / Foto: Lluís Rovira i Barenys
Aspecte del nou edifici d'apartaments Cambrils Chic!, a la plaça de l'Església de Sant Pere / Foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article