Societat

Solidaritat

La travessia solidària #pelsvalents del nedador Joan Carles Adell es podrà seguir en directe per streaming

Per Redacció

Entrenament de Joan Carles Adell a mar obert
Entrenament de Joan Carles Adell a mar obert | Cedida

El repte solidari que s’ha proposat Joan Carles Adell, del Club Natació Cambrils, segueix sumant suports. La companyia operadora de telecomunicacions de la localitat, ICC Telecom, i gràcies a la col·laboració amb el Club Nàutic de Cambrils que cedeix l’embarcació, posarà l’equipament tècnic necessari per a poder retransmetre en directe les darreres tres hores de la travessia. Així,es farà un seguiment televisat del darrer tram de la jornada -des de la platja de la Pixerota- a Miami Platja i fins al final de tram, al Port de Cambrils. L’esportista ha sortit a les sis d'aquest matí des del Far del Fangar de Deltebre i que es preveu finalitzar dotze hores després, cap a les 18 hores, a les Escales Reials del port de Cambrils.

Senyal des de tres càmeres

ICC Telecom engegarà un dispositiu tècnic complex que pretén muntar un seguiment al nedador amb dues càmeres instal·lades a l’embarcació i una tercera al port per captar les senyals de l’esdeveniment, enviant la imatge en streaming a través d’una antena LTE que emet la senyal per aire. L’equip de realització de les imatges estarà instal·lat a una carpa al punt d’arribada de la prova solidària, on també s’instal·larà la tercera càmera per no perdre’s detall del final d’etapa d’aquest repte solidari.

D’una banda, el minut a minut del que està passant a alta mar es podrà seguir en directe pel grup de Facebook CambrilsenPositiu,a més d’oferir-se a les televisions que ho requereixin.La voluntat d’ICC Telecom és visualitzar la gesta d’aquest nedador que,amb el seu esforç, vol contribuir a recaptar fons destinats íntegrament per a la lluita contra el càncer infantil. Totes les persones interessades, a més de poder comprar marxandatge oficial de#pelsvalents com mascaretes, casquets de bany i altres productes que trobaran a la carpa del port de Cambrils poden també col·laborar a través de la campanya oberta des de la pàgina web de l’Hospital Sant Joan de Déu amb una campanya que porta ja recaptats més de 3.110 euros i pretén arribar fins als 4.200 al llarg del proper mes.https://iniciativas.sjdhospitalbarcelona.org/p2p/1306/cambrilscncom?lang=es