El Cambrils Unió guanya per 0 a 3 al camp del Morell en el primer partit de la pretemporada

Imatge del partit disputat aquest passat dissabte entre el Morell i el Cambrils Unió | Cedida

El Cambrils Unió va guanyar per 0 a 3 al Morell en el seu primer partit de pretemporada disputat aquest passat dissabte a la tarda. L'equip cambrilenc va iniciar els entrenaments el dimecres de la setmana passada i tres dies després s'enfrontava al Morell, equip de la Tercera Catalana. El partit, que ha suposat l'estrena de l'equip cambrilenc aquesta pretemporada, va tenir moments de futbol força bons i l'equip cambrilenc, que va anar de menys a més, va disposar de moltes ocasions de gol mentre que el Morell en prou feines va arribar dues vegades a la porteria dels cambrilencs. El 0 a 1 va arribar al minut 25 de partit i va ser obra del nou central Guille, un fitxatge recent, que va rematar una centrada d'Aleix Llobet. El 0 a 2 va arribar al minut 70 i va ser obra de Marc Benito que va aprofitar una passada a l'espai de Gallego per batre el porter rival. El 0 a 3 va arribar al minut 80 i el va marcar Samu amb un centre-xut que es va colar per l'escaire de la porteria del Morell.

Alineació inicial: Juank, Jusi, Guille, Edu Sosa, Torres, Uri Benito, Ivan Bruno, Leo, Aleix Llobet, Roger i Samu. També han jugat: Rubio, Ollé, Marc Benito, Gallego i Alberto Gámez

El Cambrils Unió té dues noves cites de pretemporada, aquest proper cap de setmana. El dissabte jugarà, a casa, contra l'Amposta, equip de la Segona Catalana, i el diumenge jugarà, també a casa, contra el Torrefarrera, equip que també milita a la Segona Catalana.