Motociclisme

El pilot cambrilenc Ivan Matamoros queda cinquè a l'última cursa de Mototierra

El motociclista cambrilenc Ivan Matamoros, durant la cursa de Mototierra
El motociclista cambrilenc Ivan Matamoros, durant la cursa de Mototierra | Cedida

El jove pilot cambrilenc de motocròs, Ivan Matamoros, va obtenir una cinquena posició a l'última cursa del campionat de Mototierra, celebrada el passat diumenge 23 d'agost al municipi de Traiguera, a la província de Castelló.

En aquesta cursa de motocròs hi van participar un total de 15 pilots, entre els quals hi havia Ivan Matamoros, de 14 anys, que va córrer amb la seva moto de la marca KTM de 85 cc. Segons ha explicat el mateix pilot a revistacambrils.cat, ell va quedar tercer a la primera màniga i, posteriorment, va sortir en segona posició a la següent màniga però va caure, es va tornar a aixecar per continuar la cursa i va tornar a relliscar, ja que tot el terra estava mullat a causa de la pluja. Ivan Matamoros també ha afegit que "és molt més complicat córrer quan plou". Finalment, el cambrilenc va aconseguir la cinquena posició a la classificació final.

El pilot també ha avançat que la propera cursa a la qual participarà serà el Campionat de Catalunya que tindrà lloc a Lleida el 26 de setembre. Amb aquesta cursa es reprendran les competicions de motocròs a Catalunya després de la pandèmia.