Esports

Esports

Les instal·lacions esportives municipals s'obren per acollir els entrenaments de la temporada 2020-2021

Aquest passat dilluns, la regidoria d'Esports va reunir les entitats usuàries del camp de futbol i del Palau Municipal d'Esports per acordar els protocols necessaris per reprendre els entrenaments i les mesures per evitar contagis de la covid-19

Per Berta Ruiz

Instal·lacions esportives de l'estadi municipal de futbol, ahir al vespre
Instal·lacions esportives de l'estadi municipal de futbol, ahir al vespre | Lluís Rovira i Barenys

Les instal·lacions esportives municipals es preparen per iniciar una nova temporada d'activitats que, sens dubte, estarà marcada en funció de l'evolució sanitària provocada per la covid-19. La regidora d'Esports de l'Ajuntament –Natàlia Pleguezuelos– ha informat a revistacambrils.cat dels passos que s'estan duent a terme de cara a aquesta represa. Segons ha explicat, aquest passat dilluns 24 d'agost, la regidoria d'Esports va organitzar diferents reunions amb les entitats esportives usuàries de les instal·lacions municipals. Al matí, la trobada es va fer al camp de futbol amb els responsables de la UCF Cambrils, mentre que a la tarda va ser el torn de les entitats que utilitzen el Palau Municipal d'Esports: el Club Patí Cambrils, el Cambrils Club Hoquei, el CFS Laguna, el CFS Mediterrani, el Club Handbol Cambrils i el Club Bàsquet Cambrils. "Amb totes aquestes entitats es van acordar els protocols necessaris per reprendre els entrenaments de forma progressiva per evitar contagis de la covid-19" ha comentat Pleguezuelos.

Represa dels entrenaments als camps de futbol

Pel que fa als camps municipals de futbol, ahir a la tarda es van reprendre els entrenaments. Ho van fer l'equip amateur del Cambrils Unió, així com el cadet A i el juvenil A. La propera setmana s'aniran reincorporant progressivament d'altres equips base del club de futbol cambrilenc. Per altra banda, els entrenaments al Palau Municipal d'Esports començaran el proper dilluns 31 d'agost. Segons Pleguezuelos, "les entitats estan preparades per seguir els protocols necessaris: accessos a les instal·lacions diferenciats, control del grup de convivència, neteja i desinfecció dels espais i del material, ús de la mascareta, desinfecció de mans i, sense utilitzar els vestidors. De moment, tampoc es duran a terme partits amistosos de cap modalitat esportiva".

No es barrejaran els usuaris de les instal·lacions amb els esportistes de les entitats

En l'àmbit del Palau Municipal d'Esports, la regidora ha explicat que no es barrejaran els usuaris de les instal·lacions i serveis (abonats) amb els esportistes de les diferents entitats. Per dur a terme això, els accessos seran diferenciats per tal d'evitar al màxim els encreuaments i mantenir les distàncies de seguretat. Recordem que quan es va reobrir el Palau Municipal d'Esports després del confinament, el passat 9 de juny, les classes dirigides i les sessions d'espining es van ubicar a la pista del pavelló-2 i també al vestíbul. Aquesta distribució es va mantenir fins a l'inici dels casals d'estiu, el passat 30 de juny. Des d'aleshores, les classes es van tornar a oferir als seus espais habituals però amb restriccions de l'aforament, tal com ha explicat la regidora d'Esports. Aquesta és la novena setmana de casals d'estiu i en finalitzar ja es reprendran els entrenaments dels diferents clubs.

Disseny de la nova temporada de cursos i activitats

Paral·lelament, el departament d'Esports de l'Ajuntament està treballant en el disseny de la nova temporada de cursos, activitats dirigides i serveis per als usuaris abonats. Està previst que aquesta programació surti a la llum la propera setmana.

Comenta aquest article