Cultura

Festa Major Mare de Déu del Camí

Les entrades dels concerts de la Festa Major ja es poden aconseguir omplint uns formularis

Per Redacció

Concert de Roba Estesa al Festour de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí de l'any 2015
Concert de Roba Estesa al Festour de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí de l'any 2015 | Lluís Rovira i Barenys

Ja es poden aconseguir les entrades dels dos concerts de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí. Inicialment, es va dir que les entrades tant del concert de Miquel del Roig, el dia 7 de setembre, com de Roba Estesa, el dia 10, es podien reservar enviant un correu electrònic a les adreces que s'havien creat i anunciat des de l'Ajuntament de Cambrils. Ara, però, ha canviat el funcionament de reserva i s'han fet públics uns formularis electrònics que ha d'omplir tothom qui vulgui assistir a algun dels concerts.

Tot i això, des del Departament de Festes de l'Ajuntament de Cambrils s'ha comunicat que les entrades que ja s'havien reservat per e-mail també són vigents, i al llarg d'aquesta setmana contestaran els correus electrònics que encara no tenien resposta confirmant-ne la seva validesa.

A partir d'ara, qui vulgui anar al concert de Miquel del Roig del dia 7 de setembre a les 21 h, ha d'omplir aquest formulari. Per la sessió de les 23 h, s'ha d'emplenar aquest formulari. Finalment, per assistir al concert de Roba Estesa del dia 10 de setembre, cal omplir aquest formulari. Per demanar qualsevol de les entrades és necessari indicar nom i cognoms, telèfon i correu electrònic. Properament, qui les hagi sol·licitat rebrà un correu electrònic de retorn amb l'entrada personalitzada, en cas que n'hi hagi de disponibles, la qual caldrà presentar en el moment de l'accés al concert, ja sigui impresa o descarregada al dispositiu mòbil. Cal destacar que les entrades només es poden demanar individualment, s'assignen per rigorós ordre de recepció de les peticions i, si s'exhaureixen, s'informarà i es farà una llista d'espera. Ambdós concerts tindran lloc al parc del Pinaret i caldrà respectar les mesures de seguretat per accedir-hi.

Comenta aquest article