Informació general

Successos

Diversos veïns denuncien destrosses i robatoris a vehicles estacionats al carrer de Beltran de Cambrils

Per Redacció

Carrer Beltran de Cambrils
Carrer Beltran de Cambrils | Lluís Rovira i Barenys

Diversos veïns de Cambrils han denunciat destrosses i robatoris als seus vehicles, que estaven estacionats al carrer de Beltran de Cambrils, per on passa l'antiga via del tren i hi ha l'Institut Ramon Berenguer IV i la residència per a gent gran Baix Camp. Els fets van passar a la nit del dilluns 17 d'agost, i el dimarts al matí els propietaris dels cotxes es van trobar el pany forçat i que els havien pres la ràdio del vehicle o altres pertinences que hi tenien a l'interior. En total, hi ha quatre cotxes que n'han patit les conseqüències.

Un dels veïns afectats pels furts ha explicat que, als vehicles estacionats als quals no van poder forçar el pany, els van trencar el vidre per accedir a l'interior. El mateix veí ha comunicat a revistacambrils.cat que, en el seu cas, ja ha denunciat els fets als Mossos d'Esquadra, i adverteix a la resta de ciutadans de Cambrils que tinguin en compte aquests episodis de robatoris a l'hora d'aparcar el seu vehicle.

Cal destacar que, a la nit, alguns trams del carrer de Beltran de Cambrils queden completament en l'obscuritat perquè no hi ha habitatges ni comerços i alguns dels fanals de l'enllumenat públic no funcionen.

 

Comenta aquest article