Cultura

Música

La Tortuga Que Nunca Tuve grava dos videoclips del seu nou disc a Cambrils

El nou disc de la formació musical cambrilenca ha estat enregistrat recentment però encara s'ha d'anunciar el nom i la data de publicació

Per Redacció

Rodatge d'una escena d'acció al carrer de les Drassanes, ahir a la tarda
Rodatge d'una escena d'acció al carrer de les Drassanes, ahir a la tarda | Lluís Rovira i Barenys

La Tortuga que Nunca Tuve, grup musical del Camp de Tarragona, ha gravat a Cambrils dos dels videoclips que formaran part del seu nou disc. El rodatge va començar ahir i durarà fins al dissabte 22 d'agost, però aquest dimecres va ser l'únic dia que la filmació va tenir lloc en indrets de Cambrils. Concretament, un dels punts escollits per la formació va ser el carrer de les Drassanes, on ahir a la tarda van enregistrar una escena d'acció enmig d'una gran expectació de tothom qui passejava pel Port. La resta de la gravació es durà a terme a poblacions properes com l'Hospitalet de l'Infant, Reus o Vila-seca.

Segons han explicat els membres del grup a revistacambrils.cat, el videoclip que aquests dies estan filmant finalment es convertirà en dos, ja que per la gravació, estan ajuntant dues cançons que al disc es publicaran per separat, de manera que crearan una mena de curtmetratge de dos capítols. Així doncs, una de les cançons parla sobre la violència policial que actualment encara es pot viure en depèn quins casos, i l'altra tracta sobre com trencar i vèncer les nostres ports, inseguretats i ansietats i triar endavant. En aquesta segona cançó, també ha col·laborat amb La Tortuga que Nunca Tuve l'artista NIZ, raper i cantant de reggae del Camp de Tarragona.

Ambdues cançons estaran incloses al nou disc que els components del grup han enregistrat recentment a l'estudi La Vall de Barcelona, amb l'equip del productor Marc Martin. Tot i això, encara s'ha d'anunciar el nom i la data de publicació d'aquest darrer treball.

La productora dels videoclips és North Media, un projecte que tot just està naixent i compta amb membres de Cambrils, Reus, Vinyols i els Arcs, Tarragona o La Pineda. Des de La Tortuga Que Nunca Tuve volen agrair a Joventut Cambrils l'ajuda en la gestió dels permisos per gravar als carrers del municipi i la cessió d'espais de l'Ateneu Juvenil. Totes les novetats del disc es podran seguir a través de les seves xarxes socials, @latortugaquenuncatuve.

Comenta aquest article