Societat

Festa Major

Vileros i Mariners en versió cinematogràfica i en tres passis, al Parc del Pinaret

Per Lluís Rovira i Barenys

Un moment de la representació del ball parlat Vileros i Mariners, l'any passat
Un moment de la representació del ball parlat Vileros i Mariners, l'any passat | Lluís Rovira i Barenys

Tal com ja es va avançar fa uns dies, l'actuació de Vileros i Mariners, amb el format presencial que s'havia realitzat aquests dos darrers anys, no es farà i en el seu lloc s'està gravant aquests dies un migmetratge, una pel·lícula d'una mitja hora de durada, que es projectarà en tres passis el dia 8 de setembre, diada de la Mare de Déu del Camí, al parc del Pinaret. Els passis seran a les 21h; a les 22,15h i a les 23,30h i l'aforament serà de 250 persones en cadascuna de les projeccions. Per accedir al recinte caldrà mostrar l'entrada que s'haurà d'haver reservat prèviament al Patronat de Turisme, en horari de les 9 a les 14h i de les 17 a les 19h) o bé a la Torre del Llimó (de 10 a 14h). Les entrades estaran disponibles a partir del dilluns 24 d'agost i fins el 4 de setembre. Quan es demani l'entrada caldrà registrar el nom, cognoms i telèfon per cada entrada.

L'ús de la mascareta serà obligatori en tot el moment d'estada en el recinte i fins i tot durant la projecció. A l'entrada del parc del Pinaret es col·locaran dispensadors de gel hidroalcohòlic. També s'adverteix que l'aforament i la disposició dels seient compliran les distàncies de seguretat i no es podran moure del lloc. També s'avisa que serà necessari arribar al recinte amb un mínim de 15 minuts d'antelació per facilitar l'entrada esglaonada. L'entrada al recinte es farà per l'avinguda del Mil·lenari i la sortida serà per la porta que hi ha a l'avinguda de Charles Darwin, davant la font del Centenari. El recinte es netejarà i es desinfectarà abans i després de cada sessió i es recorda que no estarà permès fumar, menjar ni consumir begudes alcohòliques al recinte. En cas de pluja, la projecció es farà al Palau Municipal d'Esports.

Pere Martí, representant de la NAC i de Vileros i Mariners, ha explicat que la intenció és que "l'acte sigui molt segur però també que suposi el contacte amb la gent. Es tracta de recuperar l'essència i el caliu que durant aquesta Festa Major no podrem tenir".

Comenta aquest article