Societat

Salut

La Fundació Rosa M. Vivar adquireix bancs pels jardins del centre terapèutic per a l'Alzheimer

Per Redacció

Usuaris del centre per a l'Alzheimer i la Unitat de la memòria de la Fundació Rosa M. Vivar fent teràpia als bancs de l'exterior
Usuaris del centre per a l'Alzheimer i la Unitat de la memòria de la Fundació Rosa M. Vivar fent teràpia als bancs de l'exterior | Cedida

La Fundació "La Caixa", a través de l'Acció Social de CaixaBank, ha establert un acord amb la Fundació Rosa M. Vivar per col·laborar en l'adquisició dels bancs complementen els jardins del centre terapèutic d'estimulació cognitiva per a l'Alzheimer i la Unitat de la memòria, situat a Reus.

El centre de la Fundació Rosa M. Vivar ha rebut la visita de Joaquim Macià, director de banca d'institucions de CaixaBank, acompanyat pels representants d'aquesta entitat a Reus, per formalitzar aquesta col·laboració de la Fundació "La Caixa". L'acord ha permès adquirir 23 bancs de fusta repartits pels més de 3.500 m2 de zona enjardinada del centre i 2 bancs de pedra situats a l'entrada de l'edifici.

Els bancs són un complement indispensable pels jardins del centre i ajuden tant a realitzar les teràpies no farmacològiques als usuaris com a facilitar estones de relaxament i relacions socials entre ells. Per tant, milloren la qualitat de vida i el benestar de les persones amb Alzheimer i altres deterioraments cognitius del centre.

D'altra banda, la Fundació Rosa M. Vivar ha estat treballant per poder tenir a punt tots els espais enjardinats del centre per potenciar el treball exterior dels usuaris. D'aquesta manera, es minimitza el risc de contagi per Covid-19 pels usuaris i treballadors, i es permet que els primers gaudeixin del bon clima de la zona, la natura i l'aire lliure. Des de la institució agraeixen el suport de la Fundació "La Caixa" i de CaixaBank en el projecte social i solidari del centre terapèutic d’estimulació cognitiva per a l’Alzheimer i la Unitat de la memòria.

Comenta aquest article