Atletisme

Maria Taggi bat el rècord de Cambrils en els 3.000 m. llisos absolut en el Control d'Agost d'atletisme en pista a Sabadell

Maria Taggi
Maria Taggi | Cedida

Aquest passat dimecres 12 d'agost es va disputar el Control Agost d'atletisme en pista, a l'estadi municipal d'atletisme Josep Molins de Sabadell. Com a representants del Club Atletisme Cambrils hi van participar les germanes Taggi, la Maria i l'Emma i totes dues van participar a la prova dels 3.000 m. llisos absolut.

La Maria va seguir amb la seva tònica habitual de millorar les seves marques personals. Tres carreres i tres rècords de Cambrils és el seu magnífic balanç d'aquest estiu atípic. Va acabar en 3a posició amb una marca de 10'37"20, que suposava ser Rècord de Cambrils de la categoria S-16 i es quedava a només 2 segons de la mínima del Campionat d'Espanya.

Emma Taggi / Foto: cedida

Per la seva part, l'Emma, que pertany a la categoria S-14, acabava en 6a. posició amb una marca de 12'04"79, a 20 segons de la seva marca personal. Per ella era la primera cursa en 5 mesos i va notar la manca de ritme de competició.

La propera cita serà el 29 d'aquest mes d'agost, on començaran una sèrie de controls territorials per a que els i les atletes vagin agafant el ritme de competició de cara als campionats de Catalunya i d'Espanya que tenen previst organitzar-se durant els mesos de setembre i octubre.