Societat

El Sopar de la Fam d'enguany aconsegueix recaptar 5.380 euros

Per Marcel Blàzquez



El sopar es va celebrar un any més, al Palau Municipal d'Esports
El Palau Municipal d’Esports va acollir dissabte a la nit una nova edició del Sopar de la Fam, organitzat per Mans Unides Cambrils.
Durant el sopar l’organització va anunciar que s’havien recaptat amb la venda de tiquets i altres productes de promoció, un total de 5380 euros. Els tiquets es podien adquirir a diferents llibreries de Cambrils o en el mateix Sopar de la Fam, a un preu de 8 euros els adults i 5 euros els menors de 12 anys. Aquests diners es destinaran a un projecte solidari entorn un programa de desenvolupament educatiu per a nens, pares i professors a Jinja, districte de Busuga, al sud-est d'Uganda.

Sota el lema “Saps llegir, ells no. Podem canviar-ho”, l’acte es va iniciar amb una presentació preparada pels membres de l’Agrupament Escolta Gent de Mar i a continuació va actuar la Coral Infantil de la Coral Verge del Camí. Després es van disposar les safates amb un sopar lleuger per a tots els assistents i va cloure aquesta edició del sopar de la fam, l’actuació de la banda de Pixi Dixi-Dixieland, acompanyats pel grup de claqué MT Tap.


Comenta aquest article