Societat

Creu Roja de Cambrils distingeix sis persones i entitats cambrilenques per la seva col·laboració

Per Berta Ruiz



Els sis guardonats per la Creu Roja en el sopar del passat divendres dia 3 de març
El passat divendres, l'Assemblea local de la Creu Roja de Cambrils va fer la presentació als seus socis del bus de transport adaptat per a la població amb problemes de discapacitat o mobilitat reduïda, cedit per l'Ajuntament de Cambrils.
L'acte va tenir lloc a l'hotel Tryp Port Cambrils i va comptar amb la presència del president local de Creu Roja -Joan M. Gutiérrez- i una setantena de socis que van poder pujar i veure de prop aquest nou servei de transport.
Recordem que, Creu Roja de Cambrils s'encarrega del servei de transport i manteniment d'aquest vehicle, que té una capacitat de 47 places, disposa d'una plataforma elevadora i té capacitat per ubicar nou cadires de rodes.
El president de l'Assamblea Local de la Creu Roja de Cambrils va explicar a Revista Cambrils Diari Digital, que "volem que els socis se sentin emparats i demostrar el que estem fent fins ara. Amb les seves aportacions fem coses per Cambrils". Segons va explicar Joan M. Gutiérrez, Creu Roja de Cambrils compta actualment amb uns 420 socis.

Sis diplomes d'agraïment

A banda, i aprofitant la trobada, també es va fer la reunió dels presidents locals de la província de Tarragona, que té lloc cada dos mesos, i en la què es tracten temes a nivell provincial.
A la nit, al mateix hotel, es va fer un sopar amb els presidents locals de les diferents poblacions i personal de la Creu Roja de Cambrils. Durant aquesta vetllada es va fer entrega d'un reconeixement a diferents persones i entitats de Cambrils. L'actual president de l'Assemblea Local de la Creu Roja de Cambrils -Joan M. Gutiérrez- va explicar, que "enguany és el meu últim mandat -després de 25 anys a Creu Roja- i vull donar el meu agraïment a algunes entitats de Cambrils". 
Les entitats i persones homenatjades van ser Joan Carles Adell, com a representant de la patrulla de costes de la Policia Local, l'exregidor de Turisme Xavier Martí, la regidora de Benestar Social Rosa López, l'exdirector de l'hotel Tryp Sergi Uriol, Ràdio Cambrils i Revista Cambrils. A tots ells se'ls va entregar un diploma d'agraïment per la seva valuosa col·laboració als fins humanitaris de la institució. Xavier Martí, Rosa López i Sergi Uriol no van poder assistir a l'acte i, en el seu lloc, van recollir els diplomes la mare de Xavier Martí, Montserrat Rom, el regidor de Serveis Joan Pau Casquero i l'actual director de l'hotel Tryp Port Cambrils, Gustavo Cabedo, respectivament.

Comenta aquest article