Informació general

Accident

Un conductor resulta ferit greu en un accident de circulació entre un turisme i un camió a l'A7

Per Redacció

Imatge del cotxe accidentat, ahir al matí, a l'alçada de la Cooperativa Agrícola
Imatge del cotxe accidentat, ahir al matí, a l'alçada de la Cooperativa Agrícola | Cedida

Ahir al matí, cap a les 11.45 hores, es va produir un accident de circulació amb un ferit greu. Els fets es van produir al punt quilomètric 1.143 de l'A7, a l'alçada de les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola. L'accident es va produir per l'encalçament d'un vehicle amb la part posterior d'un camió. Els serveis d'emergència van comprovar que el conductor del turisme es trobava atrapat per les cames sense poder sortir, mentre que el conductor del camió va resultar il·lès. Segons diversos testimonis, l'accident s'hauria produït quan el conductor del turisme es trobava realitzant un avançament pel carril dret del camió i que a l'incorporar-se al carril esquerre no ha pogut finalitzar la maniobra a causa que hi circulava el camió contra el qual va col·lidir.

Els Bombers i els serveis sanitaris van procedir a intentar treure la persona ferida atrapada al seu seient. Cap a les 12 hores, van poder treure el conductor i va ser traslladat a l'hospital Sant Joan de Reus. Els Mossos d'Esquadra de trànsit van acudir al lloc dels fets i van tallar el trànsit en direcció a Tarragona, desviant la circulació per la rotonda de la T-312. Fins les 13.15 hores no es va poder restablir la circulació normal.

Un altre accident a l'antiga N-340

Gairebé a la mateixa hora, uns minuts abans –cap a les 11.34 hores–, es va produir un altre accident. En aquesta ocasió va ser a l'antiga N.340, al punt quilomètric 1146, a l'alçada de la cruïlla del Camí de la riera de Riudoms. L'accident també es va produir per un encalçament i també hi va haver un ferit. Al lloc dels fets hi van acudir els bombers i diverses ambulàncies.

 

Comenta aquest article