Informació general

Espai urbà

Una perillosa esquerda recorre el pont de la desembocadura de la riera d'Alforja

Als dos darrers plens, el regidor del PP, David Chatelain, ha alertat d'aquest desperfecte i ha demanat celeritat en el seu arranjament ja que ha provocat ensurts a alguns ciclistes

Per Berta Ruiz

Aspecte de l'esquerda que recorre el pont de la desembocadura de la riera d'Alforja, aquest matí
Aspecte de l'esquerda que recorre el pont de la desembocadura de la riera d'Alforja, aquest matí | Lluís Rovira i Barenys

El pont sobre la desembocadura de la riera d'Alforja presenta una esquerda força important a la part de l'asfalt i coincidint amb una de les dues franges de les juntes de dilatació. Aquest pont és molt transitat i l'esquerda pot suposar un perill sobretot pels vehicles de dues rodes.

Al ple de finals de juny, el portaveu del PP –David Chatelain– ja va alertar d'aquest desperfecte i va demanar celeritat en el seu arranjament. Sembla ser que aquest mes de juliol s'ha produït un ensurt per part d'un usuari que circulava per aquesta via. Al ple del passat 27 de juliol, el regidor popular va tornar a fer esment d'aquesta esquerda i va fer referència a la queixa que havia circulat per les xarxes socials sobre l'estat de l'asfalt en aquesta zona. Segons va dir, "un usuari ha patit un ensurt en una esquerda del pont de la riera, fet que ja vam denunciar a l'anterior plenari. A hores d'ara encara no està arreglat, segueix sent un perill, perquè no és un forat petit. Fins i tot li vaig fer arribar una fotografia al regidor Lluís Abella". A més, el portaveu del PP va aprofitar per fer extensiva aquesta queixa a l'estat de molts carrers i vies: "aquesta situació i aquest ensurt es fa extensiu a molts clots i forats que hi ha a molts barris de Cambrils; cal una reparació urgent".

Sobre l'esquerda a l'asfalt del pont de la riera d'Alforja, el regidor de Serveis  –Lluís Abella– va explicar que es va revisar per part del departament de Serveis de l'Ajuntament i es va comprovar que no revertia perill. No obstant això, segons va dir, es faran les comprovacions pertinents i s'arranjarà aquest forat.

Estat dels carrils bici

Per altra banda, Chatelain va aprofitar l'avinentesa per queixar-se de l'estat de molts carrils bici. Per al regidor del PP, "cada vegada és més preocupant l'estat dels carrils bici i hi ha molts trams que són perillosos, alguns d'aquests situats en llocs molt transitats. Caldria dur a terme mesures urgents per a corregir-ho". En aquest punt, el regidor de Serveis –Lluís Abella– va explicar que ell recorre en bicicleta el carril bici del litoral cambrilenc i que "està correctíssim, potser hi ha algun petit desnivell. Si pot ser més concret d'aquests punts ens ho diu, per actuar-hi".

Comenta aquest article