Esports

Ivan Cervantes inicia la temporada aquest diumenge amb la primera prova del campionat d'Espanya a Sitges

Per Judit Pinazo



Ivan Cervantes amb la nova 990 Super Duke 2007, ahir a l'Hotel Termes Montbrió
En motiu de la presentació de dos nous models de motos de la firma austríaca KTM, el pilot cambrilenc i bicampió del Món d'Enduro, Iván Cervantes, va estar ahir a l'Hotel Termes Montbrió. Cervantes finalitza aquests dies la pretemporada a punt de començar el campionat d'Espanya el proper 4 de març a Sitges i el Mundial el proper 17 de març a Suècia.

Cervantes explicava ahir en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital que s'ha estat preparant a fons per començar amb bon peu la temporada. Recordem que enguany el pilot cambrilenc inicia una nova etapa en la categoria Enduro 3 amb nova moto, la KTM 525 EXC. Els entrenaments de Cervantes han consistit en moltes hores damunt la moto, molt de gimnàs i molta bici amb l'objectiu d'adquirir massa muscular ja que la nova moto pesa més, però segons explicava ahir Cervantes, de tant d'entrenament a més d'agafar pes he perdut un parell de quilos. Tot i això el pilot es mostra satisfet de la forma física que ha agafat.

Pel que fa a l'inici de les competicions Cervantes explicava ahir que té moltes ganes de començar el campionat per veure com se sent competint amb la nova moto, molt diferent de la que conduïa en la categoria E1. Pel que fa a les expectatives Cervantes es mostra confiat que les coses surtin bé, però vol ser prudent perquè el nivell és molt alt.

Proves dels nous models de KTM

Durant aquesta setmana i la que ve periodistes especialitzats en motor de nombrosos països estan instal·lats a l'Hotel Termes Montbrió per conèixer de primera mà les noves motos que KTM posarà properament al mercat. Els periodistes realitzen proves i test de conducció per diferents carreteres de les nostres comarques, per conèixer a fons les peculiaritats de cada model.

La firma austríaca KTM ha triat Montbrió per fer la presentació dels nous models de motos de carretera, la 690 Super Duke i la 990 Super Duke R, que en les properes setmanes sortiran a la venda a l'Estat Espanyol.


Comenta aquest article