Informació general

Belianes

Un veí denuncia l'estat de deixadesa del solar del parc de Bombers

Victorià Luque, president de la Fecam i propietari d'una nau veïna, recorda que l'Ajuntament és qui sanciona els propietaris dels solars que estan bruts

Per Lluís Rovira i Barenys

Aspecte de les herbes que hi ha dins el recinte del parc de Bombers
Aspecte de les herbes que hi ha dins el recinte del parc de Bombers | Cedida

La problemàtica dels solars sense netejar i plens d'herbes afecta també a les pròpies administracions que són les que, de manera periòdica, recorden als propietaris de parcel·les de la necessitat de mantenir-les netes sota amenaça de sanció. Així ho ha denunciat Victorià Luque, president de la Fecam i propietari d'una nau del polígon Belianes que es troba just al costat del parc de Bombers. Concretament, Luque fa referència al solar on hi ha els Bombers, que es troba separat de la seva nau per una tanca i un vial de circulació interna del polígon. El terreny no edificat dels Bombers que es troba contigu a aquesta zona on hi ha les naus, està ple d'herbes d'una alçada considerable, unes herbes que a més envaeixen el vial contigu.

Luque recorda que l'Ajuntament és qui sanciona els propietaris de solars que estan bruts. Segons Luque, "això ja fa anys que dura i en anteriors ocasions ja ho hem denunciat a l'Ajuntament i també ho hem denunciat a la seu central dels Bombers. En alguna ocasió aquesta queixa ha fet efecte però ara ja fa uns tres anys que no s'hi fa res".

Luque també considera estrany i paradoxal que justament sigui un solar dels Bombers el que es trobi ple d'herbes i en aquest estat, "les herbes fins hi tot arriben a tapar els pals on hi hauria d'haver les banderes".

Imatge del vial de Belianes limítrof amb el parc de Bombers / Foto: cedida

 

Comenta aquest article