Informació general

Oci

PortAventura escurça l'horari d'obertura i tanca un hotel enmig dels rebrots i el veto de diversos països europeus

El parc temàtic de Vila-seca i Salou preveu nous ajustos sobre la plantilla fixa discontínua, segons els treballadors

Per ACN

Part frontal del tren del Dragon Khan, amb usuaris amb mascareta, el primer dia d'obertura de PortAventura (8 de juliol)
Part frontal del tren del Dragon Khan, amb usuaris amb mascareta, el primer dia d'obertura de PortAventura (8 de juliol) | Cedida (ACN / Eloi Tost)

PortAventura World ha anunciat un reajustament de l'oferta a partir de l'1 d'agost, enmig dels rebrots de covid-19 i dels vetos turístics de països com el Regne Unit, França o Alemanya. Segons informa la companyia, a partir de dissabte el parc temàtic obrirà mitja hora més tard que fins ara, a les 10:30 hores, i tancarà dues hores abans, a les 20 hores. A més, el parc ha decidit tancar un dels quatre hotels que havia obert tot just fa tres setmanes. En concret, l'hotel PortAventura romandrà tancat temporalment a partir del 30 de juliol amb la qual cosa l'oferta hotelera quedarà concentrada als hotels de la zona del Far West: Gold River, Colorado Creek i Mansión de Lucy. PortAventura va reobrir el 8 de juliol amb un 30% de l'aforament. 

D'altra banda, fonts dels treballadors han apuntat que l'empresa preveu fer ajustos sobre la plantilla fixa discontínua i aplicar-los un ERTO de tipus parcial. El motiu, segons aquestes fonts, seria una afluència de visitants que està sent inferior a l'esperada.

Comenta aquest article