Informació general

Personal

Una trentena d'aspirants es presenten a les proves d'interins de la Policia Local de Cambrils

La borsa tindrà una vigència de dos anys i cobrirà les places de reforç de la temporada turística i altres necessitats que puguin sorgir 

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'un control policial
Imatge d'arxiu d'un control policial | Cedida

Un total de 33 aspirants s’han presentat a les proves per formar part de la borsa d’interins de la Policia Local de Cambrils, amb una validesa de dos anys, que servirà per cobrir les places de reforç de la temporada d’estiu i altres necessitats que puguin sorgir. En total es van presentar 53 instàncies, 14 es van desestimar per diferents defectes de forma o manca de documentació i 6 de les persones admeses no van acudir a les proves.  

Aquest dilluns es van realitzar les proves de coneixement del municipi, coneixements teòrics policials i les proves físiques, que van superar 21 persones. Entre demà dimecres i dijous es portarà a terme la segona part de les proves, que consistirà en el test psicotècnic i l’entrevista. Els millors aspirants s’incorporaran com a agents interins aquest estiu i la resta de persones que hagin superat la fase d’oposició constituiran la borsa de treball. 

La convocatòria es deu a la necessitat d’incorporació d’efectius interins durant els mesos amb més turisme. Els interins es destinen sobretot al Grup de Reforç, d’Atenció i de Proximitat (GRAP) i a la Unitat de Patrulla de Costes per millorar l’atenció a la ciutadania i la prevenció de les infraccions. Entre les seves tasques hi ha el servei de patrullatge a peu a la zona del Port de Cambrils, zones comercials i passeigs marítims, i també a les platges en les hores de màxima afluència de banyistes. A més, enguany caldrà que donin suport als serveis d’informació i control del compliment de les mesures per evitar la propagació de la Covid-19. 

Ser agent interí és una oportunitat per formar-se i conèixer millor la professió de policia i obrir la porta a aquesta opció laboral, ja que la majoria dels agents interins que han treballat a Cambrils han obtingut places com a funcionaris de carrera en altres cossos policials.

Comenta aquest article