Societat

Samà Slow Market

Més d'una vintena de comerços cambrilencs participaran, del 7 al 9 d'agost, a la primera edició del Samà Slow Market

L'esdeveniment vol impulsar el comerç, l'art i l'artesania locals en un espai natural i d'especial interès a Cambrils com és el Parc Samà

Per Redacció

Cartell de l'esdeveniment que tindrà lloc del 7 al 9 d'agost al Parc Samà
Cartell de l'esdeveniment que tindrà lloc del 7 al 9 d'agost al Parc Samà | Cedida

Un total de 25 d’establiments cambrilencs exposaran els seus productes en 30 parades a la primera edició del Samà Slow Market, que se celebrarà els propers dies 7, 8 i 9 d’agost al Parc Samà. L’esdeveniment està organitzat pel mateix Parc Samà i l’Associació de Comerciants Vilacentre amb la col·laboració del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils, el Patronat de Turisme i Cambrils Obert.

L’horari del mercat serà divendres de 17 a 22 h, dissabte de 10 a 14 h i de 17 a 24 h i diumenge de 10 a 14 h i de 17 a 22 h. Els tiquets es poden adquirir a www.parcsama.es al preu habitual del parc. Cal recordar que les persones empadronades a Cambrils tenen un 50% de descompte en l’entrada.

L’objectiu de l’esdeveniment és dinamitzar el comerç del municipi, l’art i l’artesania local en un espai natural i d’especial interès com és el Parc Samà. D’aquesta manera, es persegueix la retroalimentació de dos pols d’atracció dins del municipi i s'estableixen sinèrgies de col·laboració. Així doncs, qui visiti el Parc Samà durant els dies que té lloc el mercat, trobarà una representació dels comerços de Cambrils i, qui vingui a Cambrils, té com a oferta complementària la visita al Parc Samà.

L'esdeveniment comptarà amb activitats itinerants

Les persones assistents al Samà Slow Market, durant tot el dia, podran gaudir de la visita a les instal·lacions del Parc Samà i fer compres a les paradetes. Durant la tarda-nit, els visitants de l'esdeveniment tindran una oferta lúdica-cultural de caràcter familiar amb diversos espectacles itinerants i una foodtruck. El divendres 7 d’agost el grup Som2, a les 20 h, cantarà boleros tot caminant; el dissabte 8 la txaranga Bandsonats omplirà el parc de música i alegria a les 22.30 h, i les àries d’una soprano sonaran en diferents racons emblemàtics, i el diumenge 9 el mag Santos sorprendrà el públic amb els seus trucs.

L’àrea de Promoció Econòmica i el Patronat de Turisme segueixen apostant per la posada en marxa de noves iniciatives per dinamitzar el municipi, sempre garantint la màxima seguretat i el compliment de tots els protocols. La intenció és donar continuïtat al projecte i que amb el temps es pugui anar ampliant i es consolidi com una activitat destacada del calendari.

Les parades, de comerços cambrilencs i artistes locals

Els comerços participants són Quin cacao (decoració), El traç (artesania de ceràmica i fusta), 2mons (artesania en fusta), Littel art (mascaretes), E animals (perruqueria canina), Angelets (roba infantil), Joiesmalt (joieria), Marta Fàbregas (pintora), Floristeria La Ginesta, Gente muy loca (casaments, comunions), Mas Sta. Creu (olis i vins), Marta Nolla (il·lustradora), Drogueria Recasens (menatge), Floripondia (bisuteria), Residuo cero (artesania natural), Antítesi (restauració i creació de fusta), Bruxetes (cartes astrals), Kalma (cosmètica natural), Dolors Castell (pintura), Anuska (pintura i fotografia), Reciclat (artesania), Il.lustrades (bisuteria), Milagros (ceràmica), Montse Serramià (bisuteria), Missi (pintura) i Rodabike (bicicletes).

Comenta aquest article