Societat

Turisme

Les visites guiades teatralitzades pel port i el barri antic són gratuïtes aquest estiu

Aquestes activitats estan emmarcades en la proposta que ofereix Turisme de Cambrils i dissenyades per un públic familiar

Per Redacció

La visita teatralitzada pel barri antic, dimecres passat
La visita teatralitzada pel barri antic, dimecres passat | Cedida (Twitter Ajuntament de Cambrils)

El Patronat de Turisme de Cambrils, en el marc de les activitats que ofereix per aquest estiu, organitza per tercer any consecutiu visites guiades teatralitzades pel port i el barri antic, especialment destinades al públic familiar que sol visitar Cambrils. La novetat d'aquesta temporada d'estiu és que les visites són gratuïtes, "com a mostra d'agraïment a la gent que ens visita en aquests moments", tal com ha explicat Marta Borràs, regidora de Turisme i Projecció Exterior, a revistacambrils.cat.

Pel que fa al nucli antic, els visitants poden conèixer les històries que s'amaguen dins la muralla de la vila de Cambrils, els seus personatges més importants i algunes curiositats i episodis destacats de la localitat, de la mà d'un actor caracteritzat d'època. És una manera de recórrer els carrers del barri antic de Cambrils i conèixer-ne la seva història de forma amena, entretinguda i a l'abast dels infants. Per part de Turisme de Cambrils, es vol promoure aquesta zona de la vila i fer que hi hagi més visitants. Les visites teatralitzades al nucli antic tenen lloc cada dilluns, a les 19 h en català i a les 20 h en castellà.

D'altra banda, els visitants poden descobrir el barri del port amb un actor que recrea el personatge de Pere Bassedas, antic torrer de la platja de Cambrils, qui els explicarà els secrets que amaga la zona, els descobrirà la vida marinera típica de la Mediterrània i els farà viatjar des de l'època dels pirates i mariners fins a l'arribada del món modern. El recorregut està dissenyat per al públic familiar i permet conèixer diferents punts del port de Cambrils. Aquestes visites guiades teatralitzades s'ofereixen tots els dimecres, a les 19 h en català i a les 20 h en castellà.

La regidora de Turisme afegeix que "és important explicar la nostra essència i la nostra cultura, i amb aquestes visites ho fem". Les inscripcions per ambdós recorreguts es poden fer a l'Oficina de Turisme trucant al 977 792 307 o enviant un correu electrònic a tur@cambrils.org.

Comenta aquest article