Informació general

Mobilitat

Es posen en marxa les zones d'aparcament taronja i blava que encara estaven pendents d'activar

Per Lluís Rovira i Barenys

Parquímetre de l'avinguda de la Diputació prop de l'Esquirol, ahir a la tarda, que regula l'estacionament de la zona taronja d'aquesta via
Parquímetre de l'avinguda de la Diputació prop de l'Esquirol, ahir a la tarda, que regula l'estacionament de la zona taronja d'aquesta via | Lluís Rovira i Barenys

Aquest és el primer cap de setmana d’aquest estiu en el que ja es troben a ple funcionament les zones d’aparcament blaves i taronges del municipi. Des d’aquest passat divendres 23 de juliol ja es troben actives la zona taronja que hi ha a l’avinguda de la Diputació, des de la desembocadura de la riera de Riudoms fins a l’alçada de Mas Clariana i la zona blava que hi ha en el darrer tram de l’avinguda de la Diputació i a una part dels carrers transversals, just a tocar amb la veïna població de Salou. Aquestes eren les dues darreres zones que faltaven per activar després que el passat 1 de juliol es posés en marxa l’horari d’estiu dels aparcaments regulats, una mica més tard de l’habitual a conseqüència de les alteracions generades en la mobilitat per la pandèmia del coronavirus. Les zones blaves i taronges que s’activen ara a l’estiu estaran en funcionament fins el proper 15 d’octubre.

Zones blaves, zones taronges i zones gratuïtes

En aquests moments, les zones blaves i taronges que es troben en actiu són:

Zona Blava (Vila)

De dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 17 a 20 h, i dissabtes de 10 a 13 h, excepte festius.

Carrers: Mossèn Jacint Verdaguer, Pere III, del Vi, pg. Albert, pg. la Salle, pl. Carles Roig, av. Independència, av. Vidal i Barraquer, c. Verge de Montserrat (adjacent a l’antiga estació FFCC).

Zona Blava (Port)

De dilluns a diumenge de 10 a 14 h i de 17 a 22 h.

Carrers: Pg. la Salle, Parc del Pescador, Regueral, Manuel de Falla, Galceran Marquet, Països Catalans, Barques, Pau Casals, Roger de Flor, Joan Sebastián Elcano, Robert Gerhard, Eduard Toldrà, Ramon Llull, rambla Jaume I, pl. Aragó, Hug de Montcada, c/Vinyols, Esteve Anguera, Drassanes, Colom, Mont-roig, Vila-seca, Montbrió, Riudoms, av. del Mar, av. Beethoven, av. Joan XXIII, av. Diputació (des del port fins a la riera de Riudoms i barrer tram de l’avinguda de la Diputació just abans del terme municipal de Salou)

Zona Taronja

De dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 17 a 20 h, i dissabtes de 10 a 13 h, excepte festius.

Aparcament de l'Ermita (av. Baix Camp).

De dilluns a diumenge de 10 a 14 h i de 17 a 22 h.

Aparcaments Horta de Sta. Maria i Xalet del Bau.

Avinguda de la Diputació des de la riera de Riudoms fins a la gasolinera.

Zones d’aparcament gratuïtes

Per altra banda, també es disposa de zones d’aparcament gratuïtes: Corralet 1, Corralet 2, Hort d'en Cuchillo, Molí de les Tres Eres, Font Coberta, Balmes, Mestral i Xalet d'en Bau 2.

Mapa de les zones blaves i taronges actualment en actiu

 

Comenta aquest article